Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam dziewczyny powiedzcie ile przytyłyscie w ciązy??? ja jestem w 6 miesiacu przytyłam 3 kg wiec pewnie teraz mnie wezmie odrazu i zastanawiam sie ile moge jeszcze przytyc

Gość tratartata
ja 8kg

Gość kasia101
ja do 29 tc tylko 5 kg,a teraz w 40 tc(na czwartek mam termin)mam na plusie 17 kg ;(

Gość ANITKA300
ja przytylam tylko 3 kg a moj synek urodzil sie 2450g i 49cm

Gość kasia101
mam nadzieje :)

Gość ikona
w ostatnim trymestrze tyje się najwięcej,gdyż dziecko najwięcej przybiera na wadze. Przytyłam 1ok 14 kg. Przed ciążą ważylam 60. Teraz mam 10 mis córeczkę i waże 63.

Ja przytyłam ogólnie 18 kg na dzień dzisiejszy, ale po świętach miałam np. 20kg, tylko że 2 kg same uciekły gdzieś :) 40 tydzień u mnie :)

Gość ikona
Ciążą to nie czas na piękna figurę:) Zdrowo i wystarczająco jeść i tak wody płodowe, łożyckosi dziecko waży ok 8-10 kg:) Więc jesli tyle nie przytyjecie to znaczy,że chudłyście w ciązy a to bardzo niedobrze. Pozdrawiam

Gość tratartata
po ciąży wskoczyłam w swoje ubrania sprzed tego stanu...super uczucie;-)

Gość mama syneczka
ja do 38 tygodnia przytyłam 18kg, potem już nie ważyłam się a urodziłam w 40tygodniu. minęło 5 miesięcy od porodu ale jeszcze pare kilogramów zostało:-(

Gość tratartata
u mnie dziecko ważyło 3300 reszta to wody pł i łożysko łącznie 8kg

Gość ertyui
ja 14 kg 4 dni po porodzie mieściłam sie już w swoje stare jeansy z przed ciąży

Gość 8 kilo w 4miesiacu

w pierwszej ciazy praktycznie zero slodyczy(odruch wymiotny) mnostwo owocow a najwiecej brzoskwin i przytylam w sumie 17kg, na poczatku waga wogole nie rosla do 4/5miesiaca potem sie zaczelo a jadlam mniej jak na poczatku hehe waga wyjsciowa to 58(172) a tydzien po porodzie wazylam 53 (ponad rok mi zajelo powrocenie do wagi 58:(:() wiec nie zawsze te kilogramy musza oznaczac tluszcz a po prostu zgromadzona wode w organizmie;) teraz w srode styknie mi 31tydzien i tez do 4 miesiaca z waga mialam luz chodz jadlam i jadlam ciagle glodna i spiaca bylam:O:O, juz teraz jem znacznie mniej, w nocy nie podjadam czasem cos wypije i do 21 jem kolacje i przytylam 12kg(i raczej chyba tylko w brzuchu one sa:P) roznica z pierwsza ciaza jest taka ze teraz mam chrapke na slodycze ale oczywiscie ze zdrowym rozsadkiem;) mnie bardzo latwo przeslodzic:O:O mam nadzieje ze do 17 sie wyrobie bez pozniejszego odchudzania.... a ta pani co 3 kg przytyla, moze miala nadwage bo tak w tych przypadkach sie czesto zdaza...no ale nie wiem roznie to bywa

ertyui ja z mysla ze spokojnie wejde we wszystkie swoje jeansy z 2 tyg po porodzie biore jedna pare zakladam a tu dupaa, jakby biodra za szerokieee aaaaa hehe takze sylwetka zmienia sie po ciazy;) ale nogi chude jak patyki mialam, nie to co przed ciaza , umiesnione itp:( i juz nie mowie ze wszystkie kozaki poszly w odstawke badz zakladane pod spodnie musialy byc bo wstyd tak mi na lydce odstawaly wrrrr