Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadziwionazadumanawsobie

Mam jutro mieć pierwsza lekcje indywidualną, jak to wyglada??? Prosze o pomoc..

Polecane posty

Dodam, ze jestem chora przewlekle i mam do konca roku, jutro mam pierwsze zajecia o 12. 1.jak to wygląda, ogólnie? 2.co musze wiedziec ? 3.jak sie zachowywac? 4.po kolei co robic, czyli przywitac, nei wiem co robic ! 5.czy jak moja kalsa ma miec klasowke w czwartek, a ja jutro ten przedmiot pierwszy raz to od razu mam klasowke? 6.czy bede mila lepsze oceny? (obecnie średnia 4,9-5,1) 7.czy nauczyciele bd. mili? 8.prosze wpisac dodatkowe info.

9. wiem, cos do jedzenai mam im dac i do picia, czy ja tez mam jesc? np, petitki czy to jakies kanapki?

Pomocy, bardzo sie denerwuje, jestem w 3 gimnazjum.

czy mogę siedzieć w piżami czy lepiej się ubrać?? czy przyjdą do mnie nauczyciele płci męskiej bo mam takich kilku czy zamiast ich podeślą panie, czy bede miec wuef?

Przychodzi nl, witasz sie, zapraszasz do pokoju, tak by bylo cicho, propnujesz cos do picia, do jedzenia raczej nie, no i sama tez nie jesz;) zachowuj sie normalnie, jak w szkole.. no moze bez podnoszenia reki do odpowiedzi ;) nie bedziesz miala zadnej klasowki jutro, ale tez watpie, ze bedziesz traktowana ulgowo, nie wiem co Ci jest dlatego nie mam pojecia co moglabym jeszcze dodac.. a to co pisze to wiem z doswiadczenia ;)

pizama, wf....wszystko zalezy od tego co Ci jest..ale mimo wszystko wbilabym sie w dres, pizama za bardzo nie pasuje.

dziekuje bardzo. ;* ale sie denerwuje O.o a jak sie nie zdaze przygotowac np, wizyta u lekarza to zglaszam npo, mowie nauczycielowi czy co ?

a nie moge byc w jeansach i bluzie ?

nie chodze do szkoly teraz, gdyz przez leki mam oslabiony organizm i kazdy dzien w szkole to dwa tygodnei spedzone w domu , wiec dlaczego mam byc w piżamie ?

jak chcesz przelozyc lekcje - ale tylko w wyjatkowych przypadkach to zadzwon wczesniej, a co z ta nauka "na biezaco" to hm... zawsze uczen ktory wiekszosc czasu przesiaduje w domu ma czas sie przygotowac, tutaj nie jest traktowany ulgowo

Gość maaaaaaaaaaaammaaaaaaaaaaaaaa
1.normalnie , nauczyciel przychodzi i uczycie się przez 45 minut 2. musisz wiedzieć ,że głównie kieruje Twoją pracą, a uczysz się sama, gdyż masz mniej godzin o 2/3 3.normalnie 4.powiedzieć dzień dobry i poprosić do pokoju, do jakiegoś przygotowanego stolika, nalepiej zwyczajnej wysokości 5.na pewno jutro nie będziesz miała klasówki 6.zapewne lepsze- to jest regułą 7.bardzo mili 8.? 9.Mozesz zaproponować wodę , ewentualnie herbatę lub kawę ( ale zwykle odmawiają), możesz postawić jakieś drobne ciasteczka (ale nie jedzą), żadne kanapki itp absolutnie

a plakaty ze ścian mam pozdejmowac? bo mam cały pokoj w plakatach ze zmierzchu i nie wiem czy to tak wypada.... Co mam jeszczxe powynosic z pokoju? czy nauczyciel bedzie pytal o rzeczy ktore mam? czy będzie pytał czy przeczytalam wszystkie ksiazki jakie mam w biblioteczcce? a jak będzie chciał do łazienki co robic??? pomocy

a może jakaś muzyka lecieć w tle? albo co zwierzętami?? mam papużki i dwa psy, mogą hałasować, to wystawić je na klatke?? boję się że mój york zaatakuje nauczycieli bo nie lubi facetów a jest bojowy strasznie

nie to o pizamie to nei ja pisalam, przepraszam. ;]

przepraszam że tyle pytań ale po prostu nie wiem co robić, pierwszy raz tak mam ...

Gość no nie moge...
czyy ty aby sie nie pokochujesz w jakims nauczycielu????

a jak bedzie akurat cos lecialo w tv to moge zostawic tylko przyciszyc? wypsikac wczesniej pokoj jakims odswiezaczem powietrza czy cos takiego???

18:13 [zgłoś do usunięcia] zadziwionazadumanawsobie a plakaty ze ścian mam pozdejmowac? bo mam cały pokoj w plakatach ze zmierzchu i nie wiem czy to tak wypada.... Co mam jeszczxe powynosic z pokoju? czy nauczyciel bedzie pytal o rzeczy ktore mam? czy będzie pytał czy przeczytalam wszystkie ksiazki jakie mam w biblioteczcce? a jak będzie chciał do łazienki co robic??? pomocy 18:15 [zgłoś do usunięcia] zadziwionazadumanawsobie a może jakaś muzyka lecieć w tle? albo co zwierzętami?? mam papużki i dwa psy, mogą hałasować, to wystawić je na klatke?? boję się że mój york zaatakuje nauczycieli bo nie lubi facetów a jest bojowy strasznie nie moje wpisy. Z gory dziekuje za pomoc. :) Już mniej sie boje. :) ;********

ktoś sobie żarty robi??

Gość no nie moge...
aha no chyba tak!!

TO NIE JA PISZE!!!!! KTOŚ SIE PODSZYWA. JA TYLKO TO NA POCZĄTKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość no nie moge...
zaczernij sobie nick i wtedy spokojnie mozesz popisac i popytac co i jak

domyslilam sie ;) bedzie dobrze ;) uwierz, nl tez na poczatku w takie jsytuacji jest zestresowany ;P

ja ma mczarny, ale nei chce pisać, bo to tylko na dzis ma byc, bardzo dziekuje ide sie pouczyc, moze zapyta, klasowka, sama nei wiem an co sie przygotowac, zyczcie mi powodzenia. :(

Gość no nie moge...
mialas korepetycje to tak samo praktycznie

chodze na korki i jestem sztywna, tak troszke sietrzese i boje pytac, jak nei wiem, by nei wyszlo, ze jestem glupia..

a jakie krzesło dać nauczycielowi?? lepsze czy gorsze niż sobie?? bo mam : taboret kuchenny fotel bujany słomiany i zwykły fotel obrotowy, na który zaprosić nauczyciela?

Gość jestes głpupia bo zadajesz
głupie pytania :o Kanapki dla nauczyciela? do szkoły też robisz nauczycielom kanapki? Normalnie, przychodzi nauczyciel, mówisz dzień dobry i zapraszasz do pokoju, możesz zaproponować coś do picia ewentualnie, nawet jeśli odmówi to przygotuj sok. Jak już będzie w Twoim pokoju to zaczynacie sie uczyć i tyle. Dziewczyno, nie przesadzaj!

Gość jestes głpupia bo zadajesz
a jak nie masz soku to daj mu wódke albo nadstaw fujarkę i nie zapomnij się umyc