Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam włoskich korzeni

Dałybyście dziecku włoskie imię... Ja tak...

Polecane posty

Gość nie mam włoskich korzeni

Bo pasuje do nazwiska mimo że nie jest zagraniczne no i jakoś tak podobają mi się włoskie imiona:) tylko nie wiem czy USC zaakceptuje? Podoba mi się Fulvio i Marco (marek ale we włoskiej wersji): :D chciałabym dać synkowi któres z tych imion,za kilka dni przyjdzie na świat :). A wam podobają sie jakieś włoskie imiona?

Gość weź przestań masakra
:O

Gość ktośśśśśśśśśśśśśśśśśśśśś
Fulvio? Ty chyba zwariowałaś... :| W ogóle nawet nie wiem, czy można tak nazwać w Polsce dziecko... Marco już lepsze, ale i tak Twój pomysł jest masakryczny...

Gość włoskie imię na pewno
Ładniej brzmi, no bo mi sie bardziej podoba Antonio a nie Antoni lub Francesco a nie Franiszek... ale nie wiem czy takiemu dziecku z włoskim imieniem będzie się łatwiej żyło w polsce

Gość Mama Fifcia
bardzo podobają mi się włoskie imiona np. Fabio, Blanca, Chiara, Gian Paolo... Ale w Polsce to nie realne dać takie imię dziecku chociaż Blanka istnieje a zamiast Fabio można dać Fabian :)

Gość zuzu...... . .
a ja bede miec malego pol wloszka :) mi sie podobaja wloskie imiona : andrea, fabio, valerio, federico, michele czytane mikele a dla dziewczynki laura, valentina

Gość nie zazdrtoszcie3 temu
dziecku ktore urodzisz , kretynko!!! Normalnie rece opadaja jakie niektore matki maja pomysly.

Gość co to za różnica
Czy polskie czy włoskie? Nawet z polskim imieniem często nie żyje się łatwo. Mam kolegę co ma na imię Szczęsny i jest nie szczęśliwy że ma takie imię :(

Gość jgt css
ja kiedys opiekowalam sie Wlochami-chlopiec Guido, dziewczynka Innochenca- czy tak jakos sie pisalo :) Mi sie podoba Carmela dla dziewczynki :)

Gość mikolajek bez jajek
daj mu kurwa jasiesko ! :o:D

Gość daj tak jak chcesz
Byle nie Henryk, Wiesław, Kazimierz itp ja mam polskie imię i też nie jestem z niego zadowolona. Bo sorry ale ładniejsze jest Marietta lub Marika niż.... Jadwiga

Gość zuzu...... . .
ale jagoda jest np sliczne...

Gość Mama Fifcia
Inocenza to imie mi sie nie podoba... Ale Guido mogłoby być :) Ja też się opwiekowałam dzieciakami we włoszech i z reguły byli to sami : Francesco. Bardzo popularne imię we Włoszech.

Gość świetny pomysł....nie ma co...
... a potem przez całe życie sie bedziesz tłumaczyła ze, NIE, NIE PUSCIŁAM SIE Z MAKARONEM, OJCEM DZIECKA JEST MÓJ MĄŻ, a ludzie i tak bedą swoje wiedziec. Zastanów się troche.