Gość karolaN Napisano Styczeń 5, 2010 Witam, może któraś z Was może mi pomóc, nie wiem co mam robić. Zacznę od początku: a więc; okres miałam zawsze 9 lub 10 każdego mies w grudniu zaczęłam krwawić 2 myslałam ze to wczesniejszy okres, ale zaniepokoiło mnie to, ze ponownie zaczelam krwawic w srodku miesiaca- 16.grudnia skontaktowalam sie z gin i kazala mi sie zglosic gdy skoncze krwawicPoszlam wiec. zrobiłą mi usg ktore nie wykazało nic szczegolnego, zrobiłą mi po tym badanie od wewnątrz(bardzo bolesne dodam)stwierdzila ze podejrzzewa ciążę ale podkreslila ze jest bardzo niewidoczna i ze nie jest pewna. obliczyla mi z cyklu miesiecznego, ze prawdopodobnie jestem w 4-5 tyg ciąży. umowila mnie na wizytę za 4 yg. zeby dokladnie okreslic czy to ciąża(nie skierowala na zadne badania ani nic w tym stylu) po tygodniu zaczełam plamić dosyć obficie ale mniej niz przy okresie(brązowa wydzielina) bardzo mnie bolał dół brzucha (przed wizytą u gin również)postanowilam pojsc do innego lekarza, on skierowal mnie na badania morfologiczne. badanie usg nic nie ukazalo. co mam robić ? czy to poronienie? to mozliwe ze bylam w ciąży(uwazalismy bardzo z mężem) jestem rozgoryczona i niepewna w jakiej sytuacji sie znajduje KURCZE!!! co za lekarze !!! POMOCY nie dowiedzialam sie nic od lekarzy wiec w desperacji pisze do WAS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach