Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drajwer

Prawko na raty?

Polecane posty

Gość drajwer

Witam:) Zapisalam sie na prawko i ten pan do ktorego chodze powiedzial , ze mam mu placic co ile chce i ile chce tak zebym do konca splacila wszystko. Ostatnio dalam 200 zł , jutro chce dac 100 zł czy sadzicie ze to nie za malo i przypal tak po 100 , 200 zł dawac?

Gość sowakrowaooo
mój się zgodził na zapłatę w dwóch ratach, minęło ładnych parę lat i nie pamiętam jakie do były kwoty

Gość drajwer
mój biby powiedział , ze moge płacie ile bede miala i co ile bede miala tak zeby tylko do onca mu calosc splacic. Ale nie wiem czy to nie wstyd tak tylko po 100 zy 200 zł przynosic.

Gość sowakrowaooo
skoro sam to zaproponował to na pewno nie będzie nic złego myślał tylko zadbaj o pokwitowanie od każdej wpłaconej kwoty!! żebyś miała na papierze ile już wpłaciłaś :)

Gość no jasne że nie
100-200 to akurat przecież juz jest spoko kwota!

Gość drajwer
on sobie tam niby zapisuje a ja podpisuje razem z data. Ale chyba powiem zeby mi tez gdzies podpisywal. Czyli mowisz , ze nie ma wstydu ze tak tylko po 200 czy 100 zł.

ja dałam raz 400 potem 300 i 200 i chyba ze dwa razy i po 100 dalam i nic nie bylo ... nie ma sie czego wstydzić ... 100 to duzo :)

Gość drajwer
dziekuje :)