Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idz do apteki i

dieta i ból głowy

Polecane posty

Gość idz do apteki i

hej, zaczełam od 1 stycznia, w porownaniu do tego co jadłam/zarłam [:-P] wczesniej dosc mocno ograniczyłam ilosc kalorii.Ale mam jeden problem-od poczatku diety boli mnie głowa-niemal non stop:-(czy to normalny objaw?

Gość waza stołowa
normalne, spada ci poziom cukru i dynia pęka, ja mam to samo, po paru dniach powinno ci przejść, mogą tez się pojawić zawroty głowy, ale też przejdą

Gość idz do apteki i
czyli ok?:-)zawroty głowy tez mam, ale skoro piszesz, ze tak masz to juz sie nie martwie:-)to chyba znaczy, ze dietka dobra, ze działa?

Gość waza stołowa
no organizm musi się przestawić na mniejszą ilość dostarczanej energii i dlatego przez pierwsze dni są takie objawy. Łeb mnie teraz bolał przez 4 dni, ale dziś widzę ze już jest lepiej :D mam dietę od 1 stycznia.

Gość idz do apteki i
to tak jak ja, ja tez od 1 stycznia:-)jakos musze wytrzymac z ta głowa... W dodatku jestem teraz mega głodna, co moge zjesc o tej porze bez psucia diety?:-)

Gość waza stołowa
hmm.. ja też mam ten problem - siedzę przed kompem i dopada mnie głód - muszę po prostu coś chrupać bo inaczej wrrr. Podjadam sobie orzeszki niesolone - tak troszeczkę, żeby tylko czymś zająć głowę - wiadomo od niej wszystko się zaczyna. Mam też chrupki kukurydziane. Podjadam po kilkanaście sztuk wieczorkiem i jest spoko. Nie są kaloryczne, bo cała paczka to 100 gram a 100 gram to 384 kalorie. Powinnam nie jeść nic, ale nie będę się głodzić, bo nie wytrzymam i moja diete szlag trafi.

orzeszki są kaloryczne, chrupki fe.. może pij wode z cytryną + miód mnie pomagał miód z wodą na ból, bo ograniczyłam cukier i wogóle słodycze

Gość waza stołowa
no może dla ciebie są chrupki fe, mi smakują. A jak zjem kilkanaście orzeszków bez soli to ile tych kalorii mogę w siebie wcisnąć? :/ bez przesady, nie będę się głodzić i pić wody z miodem. Liczę kalorie i to jest najważniejsze. Przynajmniej dla mnie.

Gość idz do apteki i
podnosze-dzis kolejny dzien diety, a mnie peka głowa, az mi sie wyc chce z bólu:-(wzielam tabletki p. boplowe-nie pomogły... Pomocy!!!!!!!!!!!!!!

za bardzo obcielas kalorie-spowalniasz przemiane i w wielu przypadkach robisz zle jajnikom... chrupki kukurydziane- co z tego ze nisko kaloryczne..widzialas ile maja wegli, widzalas ich IG?

Gość mnie kiedyś też bolała
mnie kiedyś też bolała na diecie głowa od nadmiaru spożycia produktów mlecznych (maślanka/kefir/biały ser...)