Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słodka chałwa

JAK ZERWAC Z K A F E T E R I Ą ???

Polecane posty

Gość słodka chałwa

kurcze im dluzej tu siedze w tym wiekszego dola dostaje, najpierw jest ciekawie, posmieje sie z postow, sama cos dopisze a potem nie moge odejsc, czas leci, chce ale cos mnie powstrzymuje i tak marnuje kolejny dzien, dobrze gdy konczy sie tylko na kafeterii gorzej gdy dojdzie do tego czat, wtedy to juz calkowite zalamanie....nie potrafie z tego wybrnac, uzaleznilam sie od neta, a obiecalam sobie ze sie zmienie w tym roku...i co? pstro! nie potrafie sie przelamac, wiem ze powinnam sie czyms innym zajac ale jak przyjde z pracy to jakos ciagnie mnie tu a jak juz wejde to nie potrafie przestac...o Boze! Czy ja sie kiedys wyrwe z tego wiru? W kółko to samo krąze tak odkad mam internet...MOZE KTOS DORADZI..ale rezygnacja z internetu to nie jest wyjscie ...:(

Gość słodka chałwa
nic chce nikogo obrazic, czasem warto tu wejsc, poradzic sie, czy nawet posmiac ALE NIE CODZIENNIE!!! o rany ja jestem uzalezniona

Gość słodka chałwa
lukasz kafeteria .... a Ty od jak dawna tu bywasz?

Gość słodka chałwa
ja to miejsce poznalam 2, 3 miesiace temu

Gość słodka chałwa
nie mam... az tak bardzo sie nie udzielam, glownie czytam, niestety przyciagaja mnie smutne tematy wiec dodatkowo sie jeszcze dołuje...ach, szkoda gadac:(

Gość słodka chałwa
bardzo prosze o rade, moze ktos ma pomysl, normanly pomysl...