Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korkowykorek

jak odejść bezboleśnie od niej?

Polecane posty

"z żoną jestem wiele lat, po drodze spowszedniała" tak ! rozumiem , cycki jej oklapły ,narzeka , chodzi obolała . Tylko pomyśl jak ma nie narzekac jak ma głupiego szefa , męża który ma dwie kochanki ,więc ją zaniedbuje i dzieci którymi musi się zająć. Na ciebie najwyraźniej liczyć nie może...

Gość korkowykorek
do lafiryndy:-) dupek mam na imię - przecież wiesz, szukasz znajomego? a więc znak,że takich jak ja jest więcej a więc to się zdarza... Moja żona to zupełnie inny temat, ona pewnie też ma o mnie inne zdanie jak kiedyś, pewnie też jestem dla niej szary, też narzekam na ciężką pracę i jestem zmęczony. Taki lajf i nie o tym tu mowa. Zona jest bezpieczna i tyle w tym temacie. Teraz martwię się o inną kobietę.

Gość ja tam faceta rozumiem
maralizatorom won bo każdy wie w co gra

Gość Twoja żona palancie tu pisze
mi też się znudziłeś ale ktoś musi płacić za rachunki, stać cie na kochanki to tym bardziej na wydatki w domu. Tylko juz mnie nie posuwaj bo mnie nudzisz w łóżku i dla mnie to syf.

Gość sraczek
no to teraz czekamy na rozwój wydarzeń :D:D:D żonka to cie oleje porannym moczem ,bo i tak jesteś dla niej do niczego . ale widok tego co zrobią kochanki - bezcenny , szkoda tylko ,że my tego nie zobaczymy :p ale zawsze jest nadzieja że świadkami tego będą dzieci ,sąsiedzi ,kumple z pracy , szef itd :p

Gość Saurinkaaa
Będę się modlić, żeby nie trafić na takiego faceta jak autor..... Zwierzę, myślące tylko o kopulowaniu.

Gość korkowykorek
to nie ten sam wątek ale poczytam, mam czas..moja kobieta jest męzatką i jesteśmy w tym samym wieku.

Gość troletekta
modlitwa tu nic nie da, czas tak działa że wszystko się pierdzieli a jego kochanka powinna narobić afery na cztery fajery. Między nimi coś było mogę to zrozumieć ale jak u niego to już seryjne to srać na niego

Gość Saurinkaaa
Nabawi się taki AIDS i zarazi później swoją nieświadomą żonę... I zgadzam się. Niech kochanka powiadomi jego żonę. Niech ma za swoje.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
masak takiego w życiu spotkać, w realu :O :O :O :O a jaki dobroduszny, o bezpieczństwo zony juz zadbał teraz o kochankę, szlachetne niesamowicie :O

Gość kinga SZ.
może jakaś galerianka odgryzie mu fajfusa :D:D:p:D:D No co ! zasłużył :p

Gość ej kinga
szkoda nawet galerianki na takiego bydlaka

Gość bvhnghg
No ale ja czegos nie czaje autorze...Masz zone-ok znudzila ci sie. Przez 3 lata miales kochanke- ktora tez ci sie znudzila...Ic teraz masz 2 kochanke? Jakis jestes glupowaty....nie mozesz wziac rozwodu?

Gość zetkamia
zauważyliście,że mówi ,,moja kobieta'' i o jednej i drugiej.proponuje wyjechać do takich ciepłych,radosnych krajów i załozyc harem:)ale bedziesz miał tam uciechę,jak się znudzi to nastepna i nastepna.bo strasznie ejsteś taki kolorowy. i niech Cię aids na koncu tej bajeczki zaskoczy:)pozdrawiam

Gość fiołkowa żona
Możesz jej powiedzieć,że Twoja żona się domyśla, że musisz ratować małżeństwo, że musicie to skończyć. Pięknie podziękuj, bądź czuły, powiedz jej - szczerze- te miłe słowa na które zasługuje, bo widzę, że ją doceniasz. Wiem co mówię. Sama byłam porzucona w ten sposób i nie wiem czy to prawda, ale to mi pozwoliło uznać, że on mnie kochał ale się poświęcił. Wiem, że mógł mnie okłamać, ale ja tam wolę wierzyć, że faktycznie ratował małżeństwo, dobro dzieci itd. Gdyby zakończył tak bez podania powodu, ze się wypaliło itd to byłabym bardzo rozżalona.

Gość fifikikikififi
zaraz zaraz odejść bezboleśnie, ale tu chyba chodzi o to, zeby on nie cierpiał :O

Gość dupki nie cierpią

Gość korkowykorek
fiołkowa- dzięki za radę. Jakoś nie możecie obyć się bez ocen:-) Nie napisałem że ona mi się znudziła, napisałem,że ona poznała moje wady i już nie jestem taki fajny:-) wolę się wycofać , gdyby nie to dlalej byłbym z nią. Uciekam a wy tego nie łapiecie, tutaj ponoć szczerze bo anonimowo .

Gość nie pierdol chłopie
kochanka poznała żeś fiut i czar prysł, tylko baby to takie idiotki,że jak już się zkochają to możesz i daunem być, one jak to widzą to i tak nie widzą, taka babska przypadłoś. Ale z ciebie łoś!!!!

Gość fifikikikififi
poznała wady i zaczęła się wycofywać? No to zadanie ułatwione :)

Gość arsneo
a tu się bystra trafiła i mydlic oczu się nie dało ;P

Gość tjaaaa12
arsenoteż tak to widzę, dzidzia się skumała i koniec balu panno lalu tylko że on dalej gra w te grę i chce z klasą

Gość arsneo
myśli że jak pokaże klasę to panna będzie prosila o powrót :P patałach jeden :O

Gość co wy qrwa wiecie o zabijaniu
facet chce zamazać slad swojego palanctwa, mógbły spierdolić bez słowa ale tylko potwierdzi swoje gnojstwo i on o tym wie i nawet dzidzi to widzi,że nie o kobietę tu chodzi tylko o jego samoocenę. On potrzebuje być elegancki. Myślę,ze panna głupia nie jest i dlatego on takie ma zmartwienie

Gość arkadiusz wielki
dawaj jej namiary ja bardzo chętnie poznam mądrą mężatkę

Gość arsneo
no tak narcyz pierwsza klasa niestety :D:D

Gość tempy bemben
byłem tu wczoraj ale dzisiaj widzę sprawę inaczej. Oj chłopie może lepiej abyś zawalczył ,może ona ma zaćmę i będziecie zyli długo i szczęśliwie. Gdyby nie widziała ciebie takiego jakim jesteś to nadal by to trwało? litości

Gość zobaczycie ze w końcu autor
zostanie sam i wtedy nie bedzie miał takich dylematów

Gość cisza wymowna
e tam ja mu wierzę, a co w tym takiego że chciał mieć z kochanką inny świat ? w końcu po to ma się drugi świat, wyszło szydło, szuka innej bajecznej aferki, ja tam go rozumiem.