Gość jadzia1108 Napisano Styczeń 6, 2010 Witam, Poznałam chłopaka, spotkaliśmy się 3 razy, było cudownie,postanowiliśmy być razem po czym on musiał wyjechać 700 km od miejsca mojego zamieszkania. Przez 1 miesiąc nie było problemu z kontaktem (tylko gg niestety) rozmawialiśmy ze sobą codziennie niemalże przez 3-6 godz ( codziennie powtarzał że nie może doczekać się mojego przyjazdu i że zależy mu na mnie,na czymś stałym) i nagle te kontakty stały się rzadsze, podobno zajęty ale jak ost zapytałam go na czym stoję i czy chcę nadal abym przyjechała do niego na ferie to napisał że musi wszystko przemyśleć i da znać. Trzy dni później zapytałam czy sobie przemyślał wszystko a on że nie, że to trudna decyzja i że jeszcze nad tym dłużej nie myślał. Gdy zaproponowałam żebyśmy poczekali z tym do ferii bo dla mnie to jedyna rozsądna decyzja to napisał tylko nie wiem. Co o tym sądzicie? jakie jest wasze zdanie na ten temat? Nie chce podawać swojego żeby nikt się nim nie sugerował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach