Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izoldaaaa33

dlaczego om mnie tak nienawidzi

Polecane posty

Gość izoldaaaa33

Bylimmsy razem tylko 3 miesiace..od początku był bardzo zazdrosny ale nie dawaląm mu powodów.Sam mnie zostawił dla innej "bo n ie pasujemy do siebie"ale przez rok był kontakt dzwonił odzywal sie sam..ale jak ja za czesto pisałąm denerwowałą sie.Sprawdzał czy jestemw domu czy znikim ie wychodze..wyzywal od dziwki jak zaczełam si ezkim spotykać..Potem znowu się godziliśmy i tak woóło przez 8 miesiacy..NIe chciał mnie niechciał się spotkać wszedł wkolejny związek powiedział że jestem wartościową osobą ale nie chce ze mna byc ze kiedyś moze tego żałować...Zaczełąm sie zkimś spotykać..i kontakty koleżeńskie sie skońćzyly mowił że mnie nienawidzi ze jestem pomyłką jego życia że mam spirdalać...

Gość izoldaaaa33
ciagle to powtarzal jak wjakimś amoku..nie nachodziłąm go..on byl w zwiazku ja w zwiazku miałąm tylko problem z telefonem i chcialam o coś zapytać...Jak milość mija powinna przyiść obojętnosc a nie taka nienawiść tymbardziej że nie mial powodu czekałąm na nieo tyle czasu on mial inne a ja nie mogłam iec.Sam mówił "znaidz sobie kogoś ale wybral mi chlopaka z ktorym powinnam być"Znalazlam innego przystojnego i bogatego "powiedział że mam "sponsora"

Gość izoldaaaa33
twierdzi ze nie chce mnie zac ze nie pamieta juz mojego imienia ze mam sie NIGDY NIE ODZYWAC DO NIEGO a sam co jakiś czas zagląda na mój profil na nk:O

a co Cie tak obchodzi co o Tobie mysli psychopata? bo z tego co piszesz jednoznacznie widac ze koles jebnięty i tyle.

Gość Elvis Presley xxv
Wybacz mi ale musiala mu sie znudzic twoja cippka

Gość Dorrotta
On jest nienormalny,nie odbieraj od niego telefonów i wymaż go ze swojego zycia.Nie zawracaj sobie głowy zastanawianiem się co on czuje,dlaczego tak mówi i postępuje-żyj swoim zyciem. Mój chłopak a póxniejszy mąż był taki sam,to nieprawidłowa osobowość,niedojrzałość emocjonalna(opinia psychologa dla potrzeb rozwodu)-kopnęłam go w dupę i zapomniałam że taki dewiant istnieje.Ty zrób podobnie

Gość zupapomidorowa
to tzw. "pies ogrodnika" Koszmarny typ, i trudny niestety do odstrzelenia. Jedyna rada - ignor, ignor, ignor

Gość izoldaaaa33
tyle miesiecy robił mi wode z mózgu nie chcial ze mna być a dzwonil w sylwka sprawdzac czy nikim nie spie i nie jestem..Sam był z innymi a mi robił wyrzuty..

Gość Z dala od socjopatow
Ignoruj kazda probe kontaktu, nie odbieraj tel, nie odp na smsy, nie zwracaj uwagi na to, ze oglada profil, zniknij. Jesli obawiasz sie, ze moze zaszkodzic Twojemu zwiazkowi, opowiedz o tym co sie dzieje swojemu chlopakowi. Faceto o ktorym piszesz jest chorym chamem:O

Dobra nie pierdziel mów jak było na prawdę ? co robiłaś potrafiłaś mi na żywca gadać z "kolegą" i to w jaki sposób prawie się gwałciliście, teraz wchodzisz tu i robisz ze mnie psychopatę, a ja piekielnie cię kochałem a ty ze mnie jaja robiłaś. Łyso ci teraz nie ? nie spodziewałaś się mnie tutaj jak nikt nie spodziewał się hiszpańskiej inkwizycji.

a po co mu sie spowiadałas? było wysłac do diabła kilka razy i by sie odwalil.

Gość izoldaaaa33
powiedzial np ze nie bedzie juz nigdy jezdzic konnno(a jezdził)dlatego że ja jezdze:O