Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babdsa

komu zazdrościcie życia ?

Polecane posty

Gość anooo
wcześniej pisałaś o mieszkaniu ;). jeszcze raz Ci napisze staraj sobie nie zaprzątać głowy innymi, tylko buduj swoje szczęście.

Po co zazdrościć innym, to tylko nas niszczy, lepiej samemu sprawić by nasze życie było piękne.

nie zazdroszę, ale podziwiam pana Łomnickiego, facet ma 85 lat , młoda żonka, na zdjęciach paparazzi, biega.....pełen życia, a inne dziady...

Gość klikam ile wlezie
chyba Lapickiego..:)

Gość cafe z kafe
wiecie co? jesli chcecie byc podziwianbi przez innych to po prostu robcie to co robicie, ale najlepiej jak umiecie. jak czlowiek daje z siebie wszystko to na okolo to widac i ludzie zaczyaja zazdroscic. trzeba robic rzeczy z pasja i oddaniem. uroda - mkozna ja zawwsze trroche poprawic , pocweiczyc, pomalowac sie pieniadze - jeszcze je zarobicie

Gość babdsa
masz rację :-O

Gość babdsa
a mi teraz odbiło i staram się upodobnić do tej dziewczyny :-O której zazdroszczę , jest trochę podobna do mnie -ten sam wzrost -nieduża , postura ale ma ładniejsze włosy ode mnie , bardziej lśniące, ma ładniejsze zęby , jest cały czas uśmiechnięta może zbliży mnie to do takiego szczęścia jakie ona ma