Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zapałeczka

SUPER KRÓTKIE strzyżenie dla PAŃ !!! - ??- fryzjer -??

Polecane posty

Gość Zapałeczka

ostatnio obcinam się bardzo krótko: na zapałkę, na chłopaka, na chłopczycę i na męsko. Wolę być za krótko obcięta, bo włosy mi szybko rosną. Miałam dobrego fryzjera, gdzie pani wiedziała, o co chodzi, odważnie cięła, i nie było problemu żeby zostawiła za długie. Ale ten fryzjer został zlikwidowany z powodu przebudowy :( Moje doświadczenia z salonami i studiami fryzur są fatalne, to tylko podcinanie końcówek i niewprawne, ostrożne posługiwanie się maszynką. Najgorzej było latem, przed wyjazdem, kiedy zależało mi na super bardzo krótkim ścięciu całkiem na chłopaka, a zostawili mi takie długie włosy, że musiałam potem jeszcze raz iść do fryzjera i to zagranicą. Szukam fryzjera w KATOWICACH lub okolicy, nawet dalszej, który pewną ręką i bez wahania i skrupułów, że za krótko potrafi dobrze ściąć dziewczynę na męsko. Interesuje mnie też cała Polska, autem wszędzie blisko jeśli warto jechać. Może ktoś ma podobne doświadczenia. Piszcie, jeśli coś wiecie na ten temat, lub macie coś do powiedzenia.

Gość Fryzjerka-styliska
Pytanie czy masz daleko do mnie. Mogłybyśmy się umawiać co jakiś czas. Włosy napewno miałbyś ścięte tak jak sobie życzysz tzn krótko.