Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Męski34

Kochankę poznam - Zachodniopomorskie

Polecane posty

Gość calka
masz ciekawa osobowosc. intrygujesz mnie. tez uwazeam ze para z nas nie bedzie. nie nadajemy na tych samych falach. ja lubie lekka monotonie jestem ufna i zakochuje sie w swoich partnerach. kocham cala soba i tego oczekuje od niego. nie musi mi o tym mowic ale chce to czuc. potrafie byc dyskretna ale gdy tesknie to robie wszystko aby spotkanie urealnic. nie mam 2 partnerow. z mezem juz nie spie od 10 lat. mamy 2 sypialnie. moj wspanialy wielbiciel jest tylko czasami kochankiem. moglabym go odstawic na czas innej znajomosci aby jego nie krzywdzic a nie obecnego. nasza pelna romantycznych przezyc znalomosc zobowiazuje do tego. on sam kiedys zaproponowal abym znalazla kogos jako innego do lozka. on ma juz swoje lata i musze dbac o niego jak o najwiekszy skarb. im starszy tym bardziej cenny. twoj wizerunek tez mi nie odpowiada poniewaz mam tyle samo wzrostu, moj maz rowniez, moj pan k tez sie kurczy a ja tesknie za olbrzymem. wiekowo tez nie odpowiadam twoim wyobrazeniom bo mam 10 lat wiecej. ale zycze ci powodzenia i podziwiam za sposob w jaki szukasz partnerki. prawde powiedziawszy ja nie zdobylabym sie na to. :-)

Dziękuję Całka :) Być może uda nam się w przyszłym wcieleniu ;) Pozdrawiam i również życzę Ci wszystkiego dobrego :)

Gość calka
moze mijamy sie na ulicach szczecina. teraz bede baczniej zwracala uwage na typy w twoim wieku /w dobrym tego slowa znaczeniu/. :-)

Gość przecież on jest
prosty jak budowa cepa - klasyczny lowelas . pozdro

Gość jjjjjjjjjjjjja
sam jestes prosty jak budowa cepa burasie. Autorowi zycze powodzenia bo mysle ze jest wartosciowym mezczyzna. Szkoda ze mieszkam na drugim koncu Polski :((

Gość wujciogutrada
daj se spokoj, tutaj nie poznasz zadnej otwartej laski na taki uklad. One tylko pisza a zadna nie ma odwagi aby wystawic nos zza komputera

Gość martynamalina
jak zasponsorujesz to moze sie zdacyduje:) Mam 22 lata 171cm szczupla blondynka

Chcesz pieniądze za każde spotkanie? Poszukaj kogoś innego, źle trafiłaś. Jak wspomniałem na początku, szukam kochanki, o którą będę dbał i dawał jej rozkosz, więc dlaczego miałbym za to płacić? Za przystojny jestem :D

Gość martynamalina
spadaj sknero pewnie cie nawet nie stac na kobiete

Gość do powyzej
meski - widocznie nie jestes taki meski.

Gość do powyzej
meski - wez sie za calke. pisze calkiem zachecajaco.

Gość i to wszystko

Gość ale pech
jestem z pogodna. moge byc? ale mam trudny charakter. jestem bardzo wymagajaca. lubie fantazjowac w zyciu i w łóżku. mam swoj świat i czasami sama nie wiem gdzie prawda gdzie fikcja. wielu facetow mialo o to do mnie pretensje ze zmyslam i klamie a ja po prostu gubie sie w zyciu. ktos mi kiedys powiedzial ze moj swiat to moj autyzm?!?!

mieszkamy na tej samej dzielnicy :) A ten ktoś, co Ci to powiedział zapewne miał na myśli entuzjazm :D

Gość Paew
poznania szukam:)