Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość messi_jessi Klaudia18

POMOCY!! przewlekłe mdłosci, uczucie czegos w grdle i ataki goraca...

Polecane posty

Gość messi_jessi Klaudia18

opowiem wam moj problem bardzo szczegolowo abyscie mogli mnie dobrze zrozumiec i mam nadzieje ze mi pomoc. w czerwcu 2009 roku mialam grype zolodkowa ktora trwala u mnie 9 dni i zadne leki mi nie pomagaly po 9 dniach trafilam do szpitala z silnym odwodnieniem po kroplowkach wypuscili mnie do domu. przez jakis tydzien po wyjsciu ze szpitala nekaly mnie straszliwe mdlosci i uczucie czegos w gardle nie moglam przez to spac bo jak tylko ulozylam glowe na poduszce czulam jak cos wylewa mi sie z gardla taki jakby kwasny smak... ta dolegliwos minela i zaraz w grudniu przed samymi swietami po zjedzeniu bigosu na kolacje i wypiciu 2 lampek szampana od 3 rano wymiotowalam i juz od tego czasu do dnia dzisiejszego mam paskudne mdlosci w dzien i nasilajace sie w nocy gdy sie klade czyje jak by wiercila mi sie dziura w brzuchu taka jak przy sytuacji stresowej mam straszne wzdecia i gazy i nadal to uczucie ze cos mam w gardle a po za tym taki dziwny bol w klatce piersiowej dodam jeszcze za mam tylko 19 lat jestem bardzo szczupla ale jem duzo... bylam w poniedzialek u lekarza a ten nie skierowal mnie na zadne badania i stwierdzl ze to na tle stresowym i dostalam tabletki nolpaza i syrop na sen nie wiem co mam dalej o tym myslec bo te tabletki nic mi nie pomagaja dalej mam to uczucie i nawet w dzien sa gorsze niz wczoesniej pomozcie co to moze byc i co z tym zrobic prosze pomozcie mi nie moge z tym normalnie zyc;(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować