sandiii19 0 Napisano Styczeń 6, 2010 byłam niedawno u ginekologa i dowiedziałam się, że mam powiększone jajniki. zrobiłam badania na prolaktyne i wyszedł pozytywny wynik. czy ktos miałpodobny problem. dokładnie sama nie wiem co mi jest, gin powiedział tylko, że moge mieć problemy z zajściem w ciąże... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sandiii19 0 Napisano Styczeń 6, 2010 kurcze.. nikt nie miał z tym styczności... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINIA85 0 Napisano Styczeń 6, 2010 Co znaczy pozytywny wynik? Prolaktyna to hormon, który zawsze jest w organizmie- mówiąc na skróty :) Są normy i albo się w nich mieścisz, albo nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sandiii19 0 Napisano Styczeń 6, 2010 pozytywny wynik, czyli mieszczę się w normie- to chyba logiczne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sandiii19 0 Napisano Styczeń 7, 2010 nik nie spotkał się z takim przypadkiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINIA85 0 Napisano Styczeń 7, 2010 Dla mnie Twoje myślenie wcale nie jest logiczne :( Przykładowo norma bety to 1-5(nie ma ciąży), a pozytywny wynik> 5(jest ciąża). W przypadku hormonów mówimy, że jest w normie lub nie. Jeżeli prolaktyna jest ok, trzeba badać dalej hormony. Myślę, że pójście do innego lekarza nie zaszkodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach