Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jd77df7d

BŁAGAM!CO ROBIC?MAM MINUS 20 ZŁOTYCH NA KONCIE W BANKU I PRZYSZLO MI............

Polecane posty

Gość jd77df7d

nie korzystalem z tego konta bo to konto mialem tylko do kredytu studenckiego ale zawiesilem kredyt a na koncie roslo i uroslo do minus 20 złotych..i dostalem pismo takiej tresci: Powszechna Kasa oszczednosci Bank POlski spolka akcyjna zwana PKOBP INFORMUJE ze na podstawie art 105 ustep 3 prawa bankowego w zwiazku z nie wykonaniem zobowiazanialub zwłoką powyzej 60 dni w spelnieniu swiadczenia wynikajacego z umowy numer ten i ten w przypadku nieuregulowania wymaganej czesci zobowizania w terminie 30 dni od dnia doreczenia tej informacji bank pko bp bedzie przetwrazał informacje stanowiace tajemnice bankową wynikajace z powyzszej umowy bez zgody klienta CO TO ZNACZY?BOJE SIE...

Gość aaliinaa
moze windykacja?idź do banku,zapłać te 20 zł zodsetkami i zlikwiduj konto:)

Gość jd77df7d
a da sie zrezygnowac? czy musze wnosic jakies oplaty? na to konto mi z kredytu studenckiego kase przelewali ale teraz juz z kredytu nie korzystam a konto mam dalej.moge je zlikwidowac/?

Gość jd77df7d
ale czemu mi nie pisza o zadnych odsetkach te głąby?a jakie odsetki moge miec z tytulu tego ze mam minus 20 złotych>?pomozcie bo ja prosty chłopak i nie znam sie na tym:(

Gość doooo jd77df7d
NIE MOZESZ ZLIKWIDOWAC KONTA TEGO BO KOCHANY MUSISZ POTEM NA JAKIES KONTO SPLACAC SWÓJ KREDYT STUDENCKI. A JAK ZLIKWIDUJESZ TO KONTO TO NA JAKIE IM BEDZIESZ SPLACAL KREDYT ?

Gość jd77df7d
a jak pojdee do banku to gdzie sie splaca te odsetki ?w kasie banku?czy gdzie??/bo nie kapuje..:(

Tak, będzie wpłacał raty kredytu na własne konto... nie opowiadajcie mu głupot. Konto z którego nie korzystasz możesz zawsze zamknąć, to w jaki sposób masz spłacać kredyt na pewno masz w umowie, zawsze się możesz dowiedzieć. Opłata jest widocznie po prostu za prowadzenie konta, jeśli wybrałeś wszystkie pieniądze do zera to co miesiąc rośnie Ci opłata za konto a po pewnym czasie odsetki jeśli tego nie spłacisz, wpłać po prostu na konto co najmniej tyle pieniędzy ile Ci brakuje, jeśli masz minus na koncie to go nie zamkną.

Gość wrzuć na luz_
z przetwatzaniem twoich danych osobowych od razu skojarzyło mi się, że mogąnp. podać cię do centralnego rejestru dłużników.

Gość tak tak takkk