Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wredna dziewczyna

jak rozkochac w sobie faceta a potem

Polecane posty

Gość wredna dziewczyna

zostawic tak zeby czul super mega nie do zniesienia bol psychiczny? Wystarcza same randki czy trzeba z nim zamieszkac itd?

Gość aaallkjjsasjjdnsjas
juz jakis kopnal cie w dupsko :D

Gość jakija
najpierw trzeba miec wyglad i rozum a jak juz zmadrzejesz to nie zwiazesz sie z dupkiem i nie zostawisz wartosciowej osoby:P chyba ze nie zmadrzejesz:P:P:P

Gość wredna dziewczyna
A skad mozesz znac moja sytuacje? Zycze ci zebys ty nigdy nie przejechala sie na facecie! Ale oczywiscie ty jestes medium i wiesz ktory cie zrobi w huja a ktory nie. To sie zdziwisz ale kazdy predzej czy pozniej zrobi w huja! I prosze o rady a nie piszecie nie na temat.

Gość daj sobie spokoj..
po co ci rozkochiwac w sobie kogos, kto cie nie chce. zajmij sie soba i swoimi sprawami, wowczas, byc moze, ktos cie kiedys zechce :D

Gość wredna dziewczyna
jestescie beznadziejni nawet rady dobrej dac nie umiecie :O

Gość her komendante
super mega nie do zniesienia bol psychiczny to moze czuć tylko jakiś wapniak a nie facet , faceci przełkną ślinę i idą dalej, trudno

Gość wredna dziewczyna
Ale on mnie chce, zle zrozumialas, bo ja duuuzo wczesniej przed nim zostalam zraniona, ale doszlam do wniosku ze wszyscy faceci sa tacy wiec dla spokoju psychicznego musze jakiegos zranic.

Gość jakija
dobra rada?? a jaka to?? jak zniszczyc czlowieka??pragnienie zemsty bo bardzo prymitywne uczucie i swiadczy zle o czlowieku ktory jest tym owladniety

Gość wredna dziewczyna
nie o to pytalam ludzie.... tylko o rady ktore przychodza wam do glowy

jeszcze raz do Ciebie napisze.Wiesz co?Mysle, ze jestes psychiczna swiruska.Najpierw wybralas jakiegos idiote co Cie zranil, czyli juz na wstepie problem, bo widocznie trafiasz kula w plot.A potem zamiast wyciagnac wnioski ,chcesz sie mscic na kims zupelnie niewinnym.Malo tego obrazasz innych wypowiadajacych sie.Masz problem Ty a nie my.Pa.

Gość lenka mar ram
wredna ..., żeby jakiemus zadać mega ból psychiczny trzeba być.. inteligentną kobietą. :) Ty do takich nie nalezysz, co wnioskuję z treści Twojego posta. chcesz kogoś bardzo skrzywdzić - celowo krzywdzą tylko nieszczęśliwi i źli ludzie. mądrzy ludzie potrafią znaleźć drogę do szczęścia, która nie wyrządza krzywdy innym. potrafią się pogodzić ze swoimi porażkami i jeśli już, to ewentualnie udowodnić chłopakowi, że coś stracił np. osiągając sukcesy, tworząc udany związek z kimś innym, dbając o siebie i będąc szczęśliwą. a ty jesteś zgorzkniałym próchnem, którego pies ze słamanym penem nie tknąłby nawet zardzewiałym drutem :o

Gość wredna dziewczyna
a ty jestesm adry czlowieku? Madrzy ludzie nie uzywaja takich wyrazen. Wiec poki jestes przyglupiasty nie pisz tutaj o madrosci ok?

Gość lenka mar ram
wyrażenia są zbyt inteligentnie sformułowane, żebyś zdołała zrozumiec? :classic_cool: inteligencja to cecha wrodzona, mądrość - nabyta. z pewnością nie taki tępy lachon jak ty będzie oceniał stan moich możliwości intelektualnych :o ... 🖐️

Gość tube
do wrednej dziewczyny: Idź sie leczyć. Masz nature psychopatki. Do tego przemawia przez Ciebie typowo polskie zaściankowe myślenie. Mnie raniono wiec i ja bede. Jestes skonczoną egoistką i zycze Ci kolejnych ciosów od mężczyzn bo poprzednie niczego Cie nie nauczyły. KAŻDY MA TO NA CO ZASŁUGUJE!!!!

"najpierw trzeba miec wyglad i rozum a jak juz zmadrzejesz to nie zwiazesz sie z dupkiem i nie zostawisz wartosciowej osoby chyba ze nie zmadrzejesz " 10/10 :D

Gość a ja autorkę bardzo dobrze
rozumiem,bo też chciałabym coś takiego zrobić.Wy,których nikt aż tak nigdy nie skrzywdził,że myśleliście o zemście,możecie sie tylko z tego cieszyć i nie zrozumiecie nas,więc nie krytykujcie. Autorko,nie wiem jak rozkochać,bo pewnie na każdego działa co innego,ale wydaje mi sie,że zaboli go bardzo mocno jak będziesz udawać,ze go ubóstwiasz,a potem z tego piedestału strącisz go na samo dno i dasz mu odczuć,że on tym właśnie jest-dnem.Z doświadczenia wiem,że najbardziej boli cios od osoby,po której nigdy byśmy się tego nie spodziewali,tym bardziej,gdy uderza w naszą dumę