Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdaZ__

co zrobić, żeby facet tak się nie zachowywał???

Polecane posty

Gość magdaZ__

Cozrobić z facetem, który się ciągle obraża i jest strasznie nieufny?? Problem polega na tym, że jesteśmy przyjaciółmi (bez żadnych podtekstów) z miejsca pracy ale teraz już nie pracujemy razem. Utrztymuje z nim kontakt bo uznałam, że warto. Jego problem polega na tym, że zna mnie już podnad 2 lata, z czego teraz został kontakt wirtualny, a on nadal jest nieśmiały, obrażalski, sztywno ze mną rozmawia. Nie wiem jako można być takim, skoro zna mnie już tyle czasu. Co prawda jest młodszym ode mnie, ale nie jest małym dzieckiem przecież.

a on aby napewno chce miec kontakt z Toba?Moze jestes natretna jak mucha.

Gość magdaZ__
Chce, bo to on do mnie się odzywa zawsze pierwszy, ja się nie narzucam mu nigdy. Ja mówie sto razy, że mi nie przeszkadza, a on ciągle pyta o to samo. Czasem ktoś się ze znajomych włączy, przeprosze go wtedy, a on to odbiera, że nie chec z nim rozmawiać itp itp.

Gość madalenka 8558
Taki ma charakter, jak Ci się nie podoba to nei utrzymuj znajomości.

Gość magdaZ__
Zerwać kontakt, tak pewnie najłatwiej. Tylko jest wartościową osobą, potrafi wysłuchać, porozmawiać, wtedy jeśli ma lepsze dni oczywiście. Osobiście szkoda mi go, bo to jest chyba silniejsze od niego, przeprasza, a po jakimś czasie znowu takie zagranie. Nie moge zrozumieć tego, jak można się tak męczyć niepotrzebnie, dołować się obrażać bez powodu, jak dziecko.

Gość madalenka 8558
Można, znam też takiego humorzastego. To jest po prostu silniejsze od niego.

Gość magdaZ__
Czyli jest więcej takich ciężkich charakterów. Już sie bałam, że ja tylko na takiego trafiłam. Nie chce go przekreślać, bo szkoda mi jest to zrobić. Ale jak mu przetłumaczyć, żeby nie był taki podejrzliwy i wogóle, nie mam pojęcia. Może jego zagrania stosować i również sie nie odzywać jakiś czas.

Gość madalenka 8558
To nic nie da, bo on tego nie kontroluje. Tak jak napisałam wyżej, taki po prostu ma charakter. I albo to zaakceptujesz albo będziesz się męczyć, ale na pewno go nie zmienisz.

Gość magdaZ__
Bo przecież fakt, że raz ( tylko raz ! ) zrobiłam mu loda w męskiej toalecie, nic nie znaczy, prawda?

Gość uki tuki
a moze on jest po prostu zakochant? ja tez mialam takiego kolehe,strasznie niesmialy... okazalo sie ze to przez milosc...