Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CzarnaONA

Wiem, że to już było, ale... Od jutra rzucam palenie. Ktoś jeszcze? Zapraszam

Polecane posty

Jak jak w temacie, od jutra rzucam palenie... Tzn dziś już sie ogranczam, ale jutro ani jednak:) Ktoś się dołączy??? Zapraszam do wspólnego rzucania palenia:)

Gość klopp
A przeczytalas ksiazke allena carra? Sama silna woli nie rzucisz na zawsze...

Niestety nie przeczytałam. Ale kiedyś od koleżanki słyszałam, ze jest książka, po przeczytaniu której odechciewa cię palić... Muszę ją znaleźć..

A więc wstałam 20 minut temu i jeszcze nie paliłam:) To już sukces. Ktoś jeszcze???

Gość grgr
nie ekscytuj sie tak, do konca dnia daleko ;) ja nie pale tydzień :D

Nie ekscytuję się... Właśnie zapaliłam jednego papierosa. Ale dla mnie to i tak powód do dumy... Gdy się paliło 8 lat trudno est rzucić całkowicie... Zapaliłam tego papierosa i miałam taki odlot, że szok.. Mam nadzieję, ze będę silniejsza od nałogu. I w końcu wygram ta walkę. A tobie gratuluję, ze nie palisz już tydzień, jestem pewna, ze za 7 dni tez będę mogła pochwalić się tym wynikiem.

Gość grgr
ja pialilam 10 lat (zprzerwami) paczke dziennie, odlot jest zawsze przy pierwszym, bo organizm dostaje "skoku nikotynowego" kup sobie plastry, ja uzywam niquitin

Gość grgr
juz raz rzucialm z tymi plastrami, ale wrocilam do fajek przez stres:( i teraz znowu rzucam :)

Grgr muszę spróbować tych plastrów:) Figaaa dzięki bardzo za książkę:) przeczytam na pewno Moee 2 spalone:)