Gość baby kiss Napisano Styczeń 6, 2010 witam. jestem pierwsza w tym roku i zaczne od waznej sprawy. czytam posty i ciagle mi brakuje kogoslub czegos podobnego do mojej sytuacji. kazda z was pisze ze tak pieknie i cudnie i starcza na dlugo otoz ja depiluje nogi od 10 lat cale mama czarne dlugie wloski i musze powtarzac ten zabieg co tydz z tym ze nie mowie o paru wloskach ktore odrosly tylko o potrzebie depilacji wlosow ktore sa juz widoczne mam starego brauna, drugiego zreszta i mam zamiar kupic cos nowego tylko jest pytanie. glosno chodza wszystkie, nasadki to raczej sciema bolec musi a grube wlosy bola mocniej chodzi mi o czas, zeby bylo krocej teraz zajmuje mi to godz i bol plecow i karku. jak to jest z czasem? gola te za 400 szybciej bo jak nie to sobie glowy nie zawracam i szkoda siana zeby dalej sleczec nad nogami godz. pozdrawiam. prosze o odpowiedz te dziewczonki ktore maja podobna sytuacje a nie jasne cienkie wloski gdzieniegdzie i depilacja to taka super jest. ja sie zbieram do niej jak do zmudnej roboty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach