Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość close to the end

czy okres moze trwac 2 dni?

Polecane posty

Gość close to the end

Witam biore tabletki anty. Tym razem krwawienie z odstawienia nastapilo dzien pozniej niz zwykle i bylo krotsze i bardziej skape (2 dni). Ostani stosunek odbylam w pazdzierniku i mialam po nim 2 normalne obfitsze niz tym razem i dluzsze krwawienia. Co moze byc powodem bo bardzo sie martwie Test ciazowy wczoraj robilam, gdyz musialam zaczac nowe opakowanie hormonów i wyszedł negatywny.

moze.... Raz mialm okres ktory trwal 1 dzien... Nawet od zmiany klimatu tak moze byc...

Gość close to the end
no juz chyba ciaza wykluczona skoro seks w pazdzierniku i test negatywny.. i tak jakios sie martwie, taka juz chyba moja natura:( kiedys mialam cyste, wtedy tez mialam skąpo, choc chyba nie az tak krotko, ze 2 dni. a eraz bralam antybiotyki, moze wiec one cos namieszaly. coz biore hormony dalej, bo juz i tak od stosunku tamtego wzielam 3 opakowania, a w koncu test wyszedl negatywny, wiec chyba bez przesady.taka mam nadzieje...

Gość close to the end
uup

Gość close to the end
masz racje minia, ale co ja poradze, ze taka ze mnie nerwicowa natura i ciagle sie martwie wsyztskim, wiec tym tez.

Gość Opinia...
To nie natura, a brzydki nawyk...:) który jeśli człowiek chce - może zmienić:) A krwawienia przy hormonach mogą być różne, a antybiotyki wpływają na organizm, więc odchylenia od 'normy' mogą się zdarzyć... Możesz zatem zachować pełny spokój i zacząć zajmować się tym, co lubisz najbardziej:)