Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzik888

jak sie przywitac z facetem na 1 spotkaniu

Polecane posty

Gość madzik888

poznanym przez internet? Piszemy tak z miesiac, ogolnie przyjacielsko ale nikt nie ukrywa ze fajnie by bylo jakby wyszlo z tego cos wiecej ( nie seks ) Umowilismy sie przed kawiarnia, nie wiem jak sie zachowac, pocalowac go w policzeK? czy czekac co on zrobi? no chyba nie podac reki :/ jak myslicie? slaba jestem w te klocki...

Gość adolf h
sieg hail!

poczekaj az on zacznie dzialac:) A przywitaj sie normalnie... hej:) i zacznij gadke:) nie narzucaj sie mu od razu

Gość miałam internetowa randkę
na początku zwykle cześć, poszliśmy na spacer, potem na kawe, na koniec dalam całusa, chciałam pokazać, ze jestem Nim zainteresowana, jesteśmy pół roku razem :)

Gość adolf h
tylko nie zapomnij i wyciągnij rękę w pozdrowieniu

Gość madzik888
czyli co- przywitac sie normalnie bez zadnych buziakow ani nic takiego...a po spotkaniu? buziak w policzek? nawet jak nam sie bedzie fajnie gadalo to nie chce od razu zaczynac znajomosci od calowania sie itd....tak delikatnie,powoli chce :)

wiele razy bylam na takich randkach:D heh I zawsze na spotkaniu jakos niechcacy zlapalam go za reke, patrzylam na niego ciagle, usmiechalam sie do niego, o ile facet mi sie podobal:) a buziaka jesli juz to na pozegnanie w policzek jesli chcesz zeby cos z tego bylo:) jesli facet jest bystry i mu sie spodobasz to zlapie sygnal:)

Gość madzik888
dzieki :) czyli buziak w policzek na pozegnanie :) gorzej jesli ja mu sie nie spodobam to wtedy nie wiem czy sie odwaze nawet na to...ale co tam, najwyzej go potem juz nie spotkam... chelsie- a Ciebie na takich spotkaniach facet nigdy najpierw nie calowal? :D

a roznie to bywalo:D oni jesli caluja to od razu w usta:D heh Chociaz z moim terazniejszym facetem na pierwszym spotkaniu zaiskrzylo a jakos ani ja go nie pocalowalam ani on mnie.... Dopiero po spotkaniu napisal mi ze chcial:D heh

Gość a ja dostałam
buziora na dzień dobry

Gość a ja dostałam
w policzek oczywiście

Gość madzik888
ech chelsie wolałabym żeby wziął mnie od razu

Gość Tymoteusz234
absolutnie nie musisz go całować na powitanie. No właśnie chelsie - ja tam lubię całować w usta :) co prawda nie od pierwszej randki ale... czy jeżeli dziewczyna daje się pocałować tylko w policzek na którymś z rzędu spotkaniu to znaczy że raczej nic mi juz z nią nie wyjdzie?

Gość thinkkingg
całuje się na pożegnanie:) co wy nie byliście na randkach:D? Wita się cześć, podaje dłoń. ściska;) siada, rozmawia. A w ogóle tego nie da się opisać. No i jak się całujecie w usta?:) Tak cmok..czule..czy jak w czekoladzie:D? to chyba na drugiej randce a nie na pierwszej:D:P

Gość madzik888
marny podszyw :P ale to nie jest typowa randka- takie spotkanie zapoznawcze :D nie wiem jak sie zachowac, bo niby piszemy ze soba bardzo duzo ale sie nie znamy jednak :)

Gość thinkkingg
spotkanie zapoznawcze to tym bardziej nie całuj na powitanie, bo Ci nie wyjdzie i sobie pomyśli, że nie umiesz się całować ;):D

Gość lilyyyyyyyy
ja z kolei jestem ze swoim obecnym 3 lata i przez pierwszy miesiac nie calowalismy,bo bylismy tak oniesmieleni sobą :D no,a teraz ślub sie szykuje :P

Gość lilyyyyyyyy
po ślubie będzie rozwód ale to się teraz nie liczy :D

Gość thinkkingg
ja osobiście lubię od razu z jęzorem ale czasem tak nie wypada

Gość madzik888
zalosne podszywie :P get a life

Gość thinkkingg
22:55 podszyw .. Wiesz, nie każdy umie się tak całować. Niektórzy umieją tylko opluc, obslinic. Więc nie mogę powiedzieć, ze lubię - bo mam różne w tym względzie doświadczenie. I to na 1 randce, kiedy nie znam faceta;):) Owszem są tacy co od razu z :P...ale to nie oto chodzi. Chyba inaczej nie umieją. Jak zaprogramowani. Mechaniczna czynność. Od razu..z:P

Gość thinkkingg
oglądajac twarze z n-k przypomniało mi się pewne zdarzenie..jak to w zimie..ktos nam kogos przedstawiał. No i tylko ja podałam rękę bez rękawiczki, miałam 17 lat:D prawie. A inne albo w rękawiczce, albo wcale - tzn powinno być, że kobieta pierwsza wyciąga dłoń. Ja pamiętam jak później ten chłopak przezywał, ze ja mu podałam bez rękawiczki:D Taki rozanielony był. To niegrzecznie podawać dłoń w rękawiczce:) To dla Ciebie na wypadek, gdyby był jeszcze mróz..

Gość thinkkingg
anulann dobrze pisze:), ale fajnie poczytac, bo się młode lata przypominają

Gość ell kopyto

a nie lepiej od razu pałe opierdolic na powitanie....

Gość Gośću

Przytul na powitanie a na pożegnanie buzior, wtedy wyjdzie na takie lekkie zainteresowanie. Tak bym to podsumował. No chyba że go pocałujesz jak ciotka raz w prawo raz w lewo raz w prawo, to tak to nie rób. xD

Gość gość

uważałabym z tym buziorem na pożegnanie, ostatnio chciałam dać lekkiego kissa w policzek to ten wykorzystał moment na frencha 😮 hahahah szoczek hahaha

Gość Gośću

Czyli podłapał temat, szanuję gościa. 😎