Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Leito

Problemy z dziewica

Polecane posty

Gość Leito

Pomóżcie moja laska jest za ciasna nie moge wsadzic... da sie cos z tym zrobic?

Gość Leito
a rozcwiczy znaczy co? rozciagnie? mam jej powiedziec by zaczela sie masturbowac?

wiesz, może ona po prostu jest spięta, denerwuje się i dlatego jest zbyt ciasna i Cię nie wpuszcza. Może potrzebujecie trochę czasu,żeby poczuła się bezpiecznie.

Gość Nicolka.....
Uzyj wazeliny lub lubrikantu (zel poslizgowy) najlepiej rozgrzewajacego.

nie jest ciasna tylko jest spieta. macie chyba za duze cisnienie na wlozenie, za malo uwagi przykladasz do innych rzeczy. porozmawiaj z nia co lubi, jak ja piescic. a moze ona sie stresuje, wstydzi ? cipki sa bardzo elastyczne, twoja dziewczyne cos blokuje(psychicznie)

Gość Leito
rozmawialem z nia o tym.. mowila ze juz sie nie stresuje ze jest poluzniona i ze gdy ja dotykam to az sama chce bym to zrobil ale po prostu nie moge miesni nie ma spietych a nie moge... a co rozumialas przez rozcwiczy?

Gość fghfhfghdfghdf
ONI PIERDOLO GLUPOTY! Bierzesz se na pale lejesz olej i wysmarowuesz i nastepnie wciskasz w nia az poczujesz ze ona peka i jedziesz swinie. Uwielbiam tak rozdziewiczac- na cale zycie to zapamieta. Zadne cwiczenia jej nie pomoga- musisz ja sam rozruchac jak swianiaka i juz

Gość fghfhfghdfghdf
w mojej okolicy żaden wieprzek nie ma dla mnie tajemnic

po porodzie byłam zbyt dobrze zaszyta:O poszłam do lekarza na skargę,że się kurwa nie da:D na co on: "spokojnie, to się rozćwiczy" i faktycznie dało się, przez jakiś czas próby zbliżenia kończyły się moim wrzaskiem i przekleństwami ale teraz jest bardzo ok. myślę że na początku( z dziewicą) też tak może być. Kobieca pochwa przystosowana jest do urodzenia dziecka więc "zmieszczenie" się podczas seksu to tylko kwestia rozluźnienie.

Gość Leito
ale to nie tak. ja kocham swoja dziewczyne i szanuje i niechcialbym jej sprawiac az tak okropnego bolu wiem ze bedzie ja musialo bolec ale bez przesady po twoim sposobie nie mogla by chodzic przez tydzien a to nie o to chodzi,chce by wspominala to milo.

Gość Leito
hm dziekuje za pomoc:D w takim razie musze byc cierpliwy;p a wiesz/wiecie moze jak to zrobic by nie sprawiac jej az tak okropnego bolu?

niech usiądzie na górze, będzie wtedy mogła sama kontrolować głębokość penetracji

i będzie jej łatwo samej się dotykać (stymulowac łechtaczkę) to pomoże jej się rozluźnić.

Gość Leito
dzieki jeszcze raz za porade:D tylko czy zdolamy w ten sposob wlozyc hehe coz los pokaze thanks!:D

Gość Leito
Nie dziekuje;P

Gość Nicolka.....
Idz do apteki i popros o wazeline lub zel poslizgowy (ladnie nazywa sie to lubrikant) lub kup w sex shopie. Pamietaj ze ona jest dziewica i ze bez odpowiedniego nawilzenia zawsze sprawisz jej bul a tak bedzie zredukowane tercie i nie bedzie jej tak bolec ani jej nie pozacierasz. Po paru razach mozesz odstawic specyfiki poslizgowe ale na poczatek to super sprawa.

Gość Leito
a sprzedadza mi bez dowodu? xD nie mam jeszcze 18 lat wprawdzie wygladam na tyle ale w rzeczywistosci dopiero za 3 miesiace mam 17

Gość Nicolka.....
Sprzedadza bez problemu do tego nie trzeba miec dowodu.

Gość Nicolka.....
tylko nie mow po co ci

Gość Nicolka.....
Bardzo dobry jest "aqagel" lub blekitny "durex". Nie kupuj czarnego "durexa" bo bardzo rozgrzewa i moze ona czuc dyskomfort.

Gość leito
heh to wiadomo^^ dzieki;D a nie wiesz ile gdzies cos takiego kosztuje?

Gość demi m.
powiedz im, że wysychają Ci usta, a nawilżacze kupowane w kiosku są nieskuteczne :D

Gość Nicolka.....
Albo "K-Y". To sa najbardziej znane i renomowane zele. Nie kupuj zadnych innych bo moga zawierac srodki znieczulajace zedy przedluzac stosunek. "K-Y" i "Aqagel" jes w tubie a "Dure" w butelce plastikowej, blekitnej z aplikatorem.

Gość dexter
dobry pomysl demi hehe:D jeszcze jedno pytanie do nicoli. wiesz moze mniej wiecej ile to kosztuje?

Gość Nicolka.....
Oj dawno nie bylam w polsce :) Ale mysle ze ok 10zl.

Gość dexter
a ile to kosztuje?

Gość leito
no to cool dziekuje za pomoc:D to jaki polecasz k-y czy tamten lubrikant?

Gość leito
to jaki wziasc? k-y dure czy lubrikant?