Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdrowy deszcz

moja szybka dieta

Polecane posty

Gość zdrowy deszcz

wiem wiem. szybko- nizdrowo. ale poczekajcie az wymienię produkty, którymi będę sie żywic;p na początek pragnę powiedziec, ze nie oczekuje od Was opinii na temat mojego planu, gdyż sama zdaję sobie sprawe, co robie. podobnie ludzie palący papierosy - wiedza ze to szkodzi, a jednak czemus słuzy. chce trzymac sie załozen 30 dni, a więc do 5 lutego. Dieta: śniadanie: jogurt naturalny z musli + herbata ze słodzikiem (w miare mozliwości zielona) obiad: zupka chińska kolacja: 2 pieczywa wasa(z czym chce) + herbata dodatkowe założenia: 1,5 l wody dziennie cwiczenia: tymczasowo 0,5 godzinki dziennie ( kiedy minie sesja zacznę chodzic na siłownie;p)

Gość zdrowy deszcz
a i będę się wazyc co tydzien waga na dzis( 07.01) - 72,2

Gość Nicolka.....
Rozumiem ze jestes swiadoma ze w tej diecie nie ma ZADNYCH skladnikow odzywczych i ze po niej bedziesz miala natychmiastowy efekt jojo? Wlacz do niej zamiast tej zupki (tablicy mendelejewa) jakies warzywa z miesem gotowanym. I miedzy posilkami jakies jablko (najlepiej na 2 sniadanie).

Gość Nicolka.....
A zamiast slodziku proponuje slodzic herbate miodem... Tez nie jest tak bardzo tuczacy bo jest szybko przyswajalny przez organizm. I dodaj do djety co 2dzien kilka suszonych sliwek do szybszej przemiany materji.

Gość co to jest 15 litra
wody ja bez diety wypijam 2,5 l bez sensu ten słodzik, węglowodany też sa potrzebne - tak - miód będize ok, i ta jedna zielona herbatka dziennie - żaden wpływ na organizm (3-4 dziennie to minimum) zupka chińska - naprawdę kup lepiej mrożone mieszanki warzyw, uduś to, ewentualnie z kawałkiem kurczaka lub ryby - czas przygotowania - tyle ile czekasz aż nasiąknie makaron w zupce kolacja ok, ale gdzie owoce i warzywa? (na drugie śniadanie i podwieczorek powinny być surowe warzywai owoce

Gość co to za różnica
na takiej g.. nej diecie szczupła będziesz najwyżej miesiąc

Gość zdrowy deszcz
dziekuję za tę chociaż odrobinę zrozumienia i wszelkie próby ratowania mojego zdrowia;) jednakze nie mogę zrezygnowaz z zupki chińskiej, poniewaz nie jestem az tak cierpliwa przy przygotowywaniu posiłków ( wiąze sie to tez z wiekszym kosztem i czestszymi zakupami) apropos wody to ja jej w ogole nie lubię, więc 1,5 l mi wystarczy:) dziekuje za rady dotyczace miodu- zastapie nim słodzik i śliwki to tez dobry pomysł:)

Gość kumpela kasii
JESTEM JUZ $ DZIEN NA DIECIE;juz czuje ze chudne, jem tylko od 12 godz kawalek 100gr, miesa ,wedliny, potem o 15-16godz tez kawalek wedliny,i 18 godz jak musze tez kawalek wedliny, na tym mam plan wytrzymac 14dni ,brakuje mi tylko 10 dni,a waga spadnei mi o 7-8 kilo przez ten czas, a potem jeden dzien naladuje organizm weglowodanami i potem zas na miasko sie przestawie,i tak do uzyskania planowanej wagi,do lat chce schudnac i utrzymac -10-15kg, by miec 70kg, -) A DOSTALAM KOPA DO ODCHUDZANIA;JAK NA SYLWESTRA NIE UMIALAM W NIC SIE ZMIESCIC; A INNE BABY MIAL FAJNE KIECKI A JA BLUZECZKA I SPODNIE OCZYWISCIE BYLYY CZARNE;HEE

Jestem zwolenniczką szybkich diet... i dziwnych...np. w grudniu nie jadłam mięsa i wędlin i waga pokazała 3 kg mniej 1 jednak mięcho jest kaloryczne i te sosy... 1kg wrócił po świętach...ale to pikuś ważne,żeby dieta była skuteczna dla danej osoby

Gość tiriririri
kumpela kasii--> wiesz co a w moejj sukience przed samym sylwestrze zepsuł sie ekspres rozumiesz tak sie wkurzyłam ze po prostu wpadłam w dziki płacz, bo niedawno jeszcze mogłam sie w nia zmiescic . ale wiadomo, ze nawet nie wiem jak ładna sukienka byłaby, to wyglada o niebo lepiej w rozmiarze s a nie xl;/; szczerze mowiac to Ty masz tez niezłą tę dietę.. sama ja wymysliłas? minerwa--> to prawda. kazdy musi odnalezc diete, ktora nie bedzie mu sprawiała duzej przykrosci;p wiadomo, ze lepiej odrzucic ziemniaki, ale jak ktos nie lubi tak miesa to czemu ma sie katowac?

Gość zdrowy deszcz
ehh wracam do poprzedniego nicka ( bo utaj mam tysiac;p) jestem juz po obiadku . pierwszy dzien jakos leci:)

Gość ..dfvgofdhgj
zupka odpada, nie jedz tego!!!!!!!!!! góra raz na tydzień, nie częściej!!! dostaniesz pryszczy, pogorszy Ci się cera i wogóle to sama chemia. Nie chce Ci się gotować? zupka to 350 kcal, zamiast tego: puszka tuńczyka w puszce sosie własnym + 2 kromki chleba serek wiejski + 2 kromki chleba duży jogurt naturalny z otrębami i słodzikiem warzywa na patelnię z mrożonki biały ser, do tego jakieś warzywa pomysłów jest mnóstwo... WSZYSTKO TYLKO NIE ZUPKI CHIŃSKIE !!!!!!!!

Gość zdrowy deszcz
dobra - przekonałyście mnie;p no taka prawda ze moze chociaz sobie ugotuje ryz w torebce i tez bede miała 300 kcl i bardziej sie najem . akurat z cera nie mam problemów, ale w sumie kto wie co by było po misiacu wcianania zupek... musze przyznac ze jestescie kochane, ze nie myslicie tylko o swojej diecie tylko probujecie pomoc innym:) całe forum nie jest jednak zdegradowane;p

Gość zdrowy deszcz
a tak w ogole to zgłodniałam ostatnimi czasy..;p ale musze sie trymac. pierwszy dzien juz prawie dobiega konca wiec pierwszy sukces jest:) a i drugi, ze przyszłam dzis na pieszo ze szkoły:)

Gość waza stołowa
TYCH KTÓRZY UWAŻAJĄ ZE ZUPKA CHIŃSKA TO SAMA CHEMIA PROSZĘ O PODANIE KONKRETÓW. powtarzacie wciąż te same frazesy, nawet nie pokuszając się o rozszyfrowanie składu takiej zupki. Bardziej nafaszerowane chemią i sterydami jest to wasze mięso które tak chętnie wcinacie :/ ja jem zupki od wielu lat, praktycznie codziennie. Nie mam pryszczy, nie boli mnie wątroba ani żołądek. Po tylu latach miałabym napewno jakieś oznaki, gdyby to faktycznie była sama chemia.