Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jurrrrrrrrrryyyyyyyyyyyy......

czego naprawde pragną kobiety, ocenie kto lepeij napisze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość jurrrrrrrrrryyyyyyyyyyyy......

Gość to bardzo
subiektywna ta ocena będzie, a po co taka?

Gość nie mam motywacji
kasy i jeszcze raz kasy, dowiesz sie i przekonasz o ty, a jak ci mwia ze ejstes przystojyn i cie kocha, to znaczy ze am potrzeby finansowe i ci cukruje:-))) TAKIE JESTESMY

Gość a jaka jest
nagroda ? :D

Gość ja powiem tak.....
to dość trudne pytanie ....bo każda kobieta jest inna i pragnie czego innego jedna będzie pragnęła miłości ...stabilizacji....poczucie bezpieczeństwa i szacunku oraz spokojnego życia z 2 dwójką dzieci u boku i mężem a inna będzie pragnęła robić karierę ...zarabiać kasę i korzystać z życia .....jeszcze inna będzie szła na łatwiznę i będzie szukała bogatego męża żeby później nic nie robić i tylko leżeć i pachnieć :) wszystko zależy od wieku danej kobiety sytuacji w jakiej się znajduje i na jakim etapie życia właśnie jest....

Gość ooo jaka git dziewczyna
>nie mam motywacji Już mi się podobasz mmmm :P

Gość nie mam motywacji_na cyberek
Nie robić i tylko leżeć i pachnieć ___TAK TO JEST TO moje ulubione zajecie ,,pachniec,, oczywiscie nie spermma ;-P

Gość ach ach oh oh
no dawać dawać, juz sie rozkrecam

Gość emcza
według mnie kobiety pragną prostych rzeczy: uśmiechu na co dzień, odrobiny stabilizacji finansowej, zainteresowania, poczucia wyjątkowości, czasami kwiatów czyli docenienia, pragną także mieć dzieci lub dziecko i tu się im już nie dziwię, odrobiny romantyzmu byle nie przesadzać bo co za słodkie to psuje zęby :-), pragną także seksu też bez przesady, chyba że mówimy o nimfomankach, ale ich z kolei nie pragną mężczyźni; ciągłe sprawdzanie się, no i oczywiście tego co najtrudniejsze: MIŁOŚCI.