Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość so sad

dziewczyna z którą się spotykałem powiedziala ze jestem ...

Polecane posty

Gość so sad

nudny,niczym jej nie imponuje a na koniec nazwala mnie jeszcze frajerem,dodam ze pomimo 26 lat jeszcze nie mialem dziewczyny,ale sie staram ,próbuje ale zawsze sie konczy tak samo-w ogole nie podobam sie kobietom-jak to zmienic?

Gość to średnia europejska
nie da się , też taki jestem ;)

Gość tiriririri
moze chcesz za bardzo na siłe? czesto mezczyzni ktorzy maja zanizona samoocene robia wszytsko nahalnie. tacy mnie np najbardziej odpychaja.. a tak naprawde moga byc nawet fajni

No to chyba nie była miłość,w takim razie nie przejmuj się.Jednak skoro sytuacja się powtarza warto zastanowić się czy czegos w tym nie ma.Może więcej się staraj,wychodz z domu z dziewczyną np.do kina,parku itp.Jeśli nielubisz to szukaj domatorek=).W sieci pewnie dużo książek jest na takie tematy więc poszukaj.Powodzenia 🖐️

Gość coz za wyklad
nie przejmuj sie, sa i takie ktore lubia nudziarzy bo lubia spokoj i same sa nudne :D

Gość so sad
a jak tu nie mieć zaniżonej oceny,kiedy spotykasz sie np w 2009 z ok 11 kobietami i kazda ci mowi ze nie jestes w jej typie i ze w ogole sie jej nie podobasz

Gość coz za wyklad
widocznie starasz sie sprawiac wrazenie kogos innego, przyciagasz dziewczyny, ktore sa zainteresowane tym kogo udajesz, a nie kim jestes badz soba, jak sie juz zainteresuje toba ktos, to zainteresuje sie toba nie boj sie, sa rozni ludzie i maja rozne oczekiwania, nei warto udawac i silic sie by sprostac czyims oczekiwaniom

Gość sniezka6t4646
ogól nogi

Gość a o Rączkowskiej Renacie to
żeś chu.ju posrany zapomiał.....

Poszukaj takiej dla której nie będziesz nudny i frajerski. To ze jakaś "laska" tak twierdzi nie znaczy że jesteś taki i ze musisz cokolwiek zmieniać. Zresztą szefuniu co ty zmienisz? Poudajesz kogoś kim nie jesteś a koniec końców znów dostaniesz takie "kwiatki" na odchodne.

Gość Pomysl troche sam
Tak jak ci juz ktos napisal - skoro sytuacja sie powtarza to warto sie zastanowic jaki robisz blad. Moze od tego trzeba zaczac?

Gość nie masz prącia
:classic_cool:

informatyka, młodego, z dyplomem, rozwojową pracą, przystojnego z twarzy (sami, itsonlymexx, zelek, i kilka nicków których nie pamiętam), 178 wzrostu (???), wygadany, mający czas więc mógłby jej go trochę poświęcić na wspólneaktywności. no... na takiego to nei będzie żadnych chętnych

Gość nie jestem ladna
Przy jego pogladach ???? Nie bedzie zadnej chetnej A Ty BNB znalazles juz jakas z miseczka C ?

Gość nie jestem ladna
w dupie - to ty masz co najwyzej gowno.

"nalazles juz jakas z miseczka C ?" że jak? "Być może i by były problem w tym, że masz opis kogoś innego, nie mnie. " no nie wiem ale jak dla mnie to twój własny opis twojej osoby + twoje pisanie kilometrowych elaboratów na forum w celu uświadamiania niedziewic... kiedyś bo ostatnio chyba tak długich dyskusji na same długie posty nie piszesz bo nie widzałem

Gość nie jestem ladna
"A to nie jedno i to samo? " No i wlasnie dlatego nadal jestes i na zawsze pozostaniesz prawikiem. I bardzo slusznie.

"Nic się nie zgadza poza faktem, że jestem relatywnie młody i jestem informatykiem. " informatyk jest z założenia perpsktywiczny wzrost podawałeś i napewno było to 178 jak sięna informatykędostałeś to masz ze 100 IQ a co sami i inne pisały to wszyscy widzieli

takich lęków, że lepiej twierdzićże na ciebie nie poleci niż ryzykować... jak spełniasz wymagania co d o przystojnego i zaradnego 23 (?) latka "Udowodnij. " zawołaj tu sami to sama powie 🖐️ swoją drogą to sami też opowiadałą o tym, że chcę biust C. nawet nie wiem jak takie cos wygląda :O

Gość ponawiam bo ciekawe