Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 40tysiecy

Mleko krowie dla 8 miesieczniaka.

Polecane posty

Gość 40tysiecy

Moje dziecko nie chce pic zadnego mleka modyfikowanego przetestowalismy chyba wszystkie mozliwe i nie chce, mysle zeby podac mleko krowie. Wiem ze to niby za wcześnie że za bardzo obciąża ale bede miala dostep dp prawdziwego mleka krowiego wiec czy myslicie ze moglabym podawac rozcienczone pol na pol z woda? czy ktpras z was tak karmila swoje dziecko w tak mlodym wieku?

Gość miła jak zawsze
jesli nie bedzie się mu po tym nic działo to możesz karmić zwykłym mlekiem czemu nie:)

Gość organizm broni sie
naturalnie od trucizny

Gość mummy3
ja karmiłam moje dzieci mlekiem kozim. jak dla mnie rewelacja - żadnych zatruć, alergii itp. młodszego syna zaczęłam dokarmiać tym mlekiem jak miał niecałe dwa miesiące.

na poczatek mozesz rozcienczyc jesli chcesz a potem juz normalnie...mam wlasnie znajome ktore wczesniej juz dawaly mleko krowie i bylo wsio ok , zadnych alergi itp, ale nie takie prosto od krowy;) hehe bedziesz mala obserwowac i jak cos to wykluczysz proste

Gość 40tysiecy
ciagle sie bije z myslami czy dac czy nie dac... daje serki homogenizowane o smaku wanilii i truskawki zadnych "skutkow ubocznych" nie zauwazyłam

Gość butelka wody mineralnej
ja czasami dokarmiam mlekiem krowim od gospodarza ze wsi, rozcienczam tylko 1:3 i dziecku nic nie jest, pierwszy raz podałam jak miało 5 miesięcy