Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaconiewie2

PLAMIENIE IMPLANTACYJNE ?! a moze hormony ?

Polecane posty

Gość takaconiewie2

czesc dzieczyny ,mam pytanie do bardziej zorientowanych w temacie niz ja ,otorz : dzis wypada moj 20 dc ,@ mam co 29-30 dni , okres dostalam 17 grudnia , a w nocy z 28 na 29 grudnia (12 dc) mialam stosunek bez zabezpieczenia i troche zostalo we mnie , wczoraj i dzis mialam lekkie plamienie (koloru rozwego i troszeczke krwi takie strzepki) bylam u ginekologa dzis i wykluczyl nadzerke ,czy polipy zrobil normalne i dopochwowe usg ,owulacji tez teraz nie mam ,wiec to nie plamienia owulacyjne. ciazy wiadomo tez nie zobaczyl :) .Ale czy to moze byc plamienie implantacyjne ? bo z tego co wiem jak jest progesteron wysoki to tez sa plamienia ,ale brunatne ,czy ktoras z was tak miala ? [PRZEPRASZAM JESLI POWTORZYLAM TEMAT ,ALE NIE WIDZE GO ;/ NA FORUM ]

Gość ciazaciazaciaza
ciaza murowana.

Gość takaconiewie2
tego akurat nikt nie stwierdzi teraz :p . ale chodzi mi o sam fakt plamienia implantacyjnego ,czy w ten sposob wyglada i to pytanie kieruje do dziewczyn ,ktore cos takiego miały :)

Gość takaconiewie2
zadna z was dziewczyny tak nie miala ? a moze ktoras przy niskim progesteronie ?

Ja miałam kiedyś bardzo często plamienia nawet od 21dc. One od razu przechodziły w @ w 28dc. Spowodowane to jest faktycznie progesteronem, raczej zbyt niskim, chociaż specem nie jestem

Gość takaconiewie2
dzis znowu mam to plamienie ,ale tym razem nie rozowe tylko czerowno-brazowe i dodatkowo takie rozciagliwe ;/ ,zaczynam zachodzic w głowe co to moze byc .pomocy :(

Ja miałam bardzo podobnie do Ciebie lekkie plamienie przez 1,5 dnia. Zrobiłam progesteron wynik 23,3ng/ml norma do 20. Teraz czekam z dwa dni powinnam dostać @. Dodam, że cały czas temp. w pochwie rano powyżej 37 stopni.