Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość jaksienazwac......

czy mój mąż jest chory, czy to ja jestem zła?

Polecane posty

Gość jaksienazwac......

....jestem mężatką od ponad 18 lat, męża mam z odzysku-jak to mówią... wyszłam za niego za mąż, bo byłam w ciąży- owszem!!- zabujana bylam w nim po uszy!!- on we mnie chyba też.... poświęcił przecież całe swoje "poprzednie życie"...... sielanka nie trwala długo. Rożnie było, na ogół - nie tak jak sobie wymarzyłam- lecz wiem, że marzenia są tylko do podusi- a żyć trzeba!! Mamy dwie MĄDRE corki- moja duma!! teraz nie wiem , co zrobić ze swoim życiem?????? Co dalej??? Cofnę sie jakies 5- 6 lat... mój mąż wtedy jak jeszcze pracował...był KIMŚ...był panem i władcą niejednego życia ludzkiego :)).. pozniej, przez swą hardość poszedł na emę-pozniej ciężko zachorował- chodź udało NAM się - zwalczyć tę chorobę........ pozniej był okres, że wychwalał mnie na niebiosy.....( co czyni do tej pory..lecz wyłłącznie przy tzw . widzach)...poźniej-> i do tej pory .....zaczął PIĆ...pije bo lubi...pije bo tak tylko może swoje stresy rozładować..... D Ł U U G O by opowiadać na ten temat........... Ktoś - komu ten temat jest nieobcy..wie, co chcę powiedziec...napisać.... Teraz jest tak, że moje dzieci zaczynają się ojca wstydzic....on-bo ma dobrą emeryturę nabrał kupę kasy w bankach- ktore trzeba spłacić......bo jak inaczej?.....brzydzę się GO, zaczynam ........NIE!!! .....-nienawidzę GO.... jak mam dalej żyć z kimś takim.....?... nie widzę żadnej szansy na poprawę... - wszystkich zapewniam, ze naprawdę trzeźwo i rozsądnie myślę....jestem tylko głupkowato do niego przywiązana.........wyraźcie opinię na temat tego wątku......

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować