Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwna laska

Pragnę być mężczyzną

Polecane posty

Gość dziwna laska

Poradzcie mi cos bo zwariuje...Chce byc facetem! Nie chodzi o to ze jestem transseksualistką-bo nie jestem. Moge nawet powiedzieć że jestem stu procentową kobietą, zachowje sie typowo dla kobiety, jestem wrazliwa, romantyczna bla bla,placze na filmach i latwo mnie zranic. Uwazam jednak ze zycie mezczyzny jest przyjemniejsze, barwniejsze, facetowi wolno o wiele wiecej i zaden feminizm tego nie zmieni, taka jest prawda. Podobają mi sie zachowania mężczyzn, ich gesty, sposob mowienia, wszystko....Śnie o tym że jestem facetem....wiem że to nienormalne ale jak sie tego pozbyć?:(

Gość Do psychiatry lala

Gość takaona69
To normalne w wieku dojrzewania- ile masz lat?

Gość Pragnę być kobietą
JA TEŻ !!!

to nie jest choroba psychiczna najzwyczajniej w swiecie opetał cie duch mężczyzny który przekazuje ci w umysle swoja pamiec, z czasem bedziesz miała coraz wiecej dziwnych typowo meskich zachowan ,wiem bo uczestnicze w egzorcyzmach swieckich

Gość Davidof 000
Chcesz?Możemy się zamienić.... Potrzebuję nową wątrobę... ;)

Gość diaboł nie istnieja
egzorcyzmy swieckie niedouku

nie istnieją ? według ciebie klecha tylko moze? to uwazaj ...obserwuj swój dzisiejszy dzien , bedzie ci duszno, serce bedzie kołatało ...badziesz czuc dziwne prady , mignie ci obraz,przywidzenie.....kawalek plazmy bedziesz to czuc a potam matole bedziesz mnie szukac na kafe zebym to z ciebie zdjeła ...bedziesz pamietał ten dzien do konca zycia gdzie odezwałes sie do nieodpowiedniej osoby

Chłopy mają gorzej, bo muszą wszystkim udowadniać, że są twardsi. Ja się cieszę, że jestem kobietą. :P

Gość yhtyty
nie muszą jak nie chcą :)

Gość kaRinKa_
jeśli uważasz, że płakanie na filmach jest wyznacznikiem kobiecości to naprawdę ci współczuję jak ktoś nie płacze to co - automatycznie traci na swojej płci? staje się mniej kobietą a bardziej facetem?

Gość VIVA CRISTO REY
jakbyś zobaczyła minę kobiety, gdy się okaże, że akurat kutas nie stanął, i nie ma zamiaru stanąć, to by ci się na zawsze odechciało byc facetem.....