Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Delicja00

Jestem z jednym, patrzę na drugiego.

Polecane posty

Gość głupi temat
niepokorny typ "wszystkie baby to k**wy,ty tez nia zapewne jestes." To co napisałes mowi wiele ,czyzby jakas kobietka zalazła ci za skóre? Moze sie jej znudziles i tak jak autorka tego tematu zawiesiła oko na kim innym? Moze ten temat ugodził Twoj czuły punkt? he he

Gość głupi temat
niepokorny a jednak trafiłam

Gość niebanalna
odpisze jak dotrę do domu.tj po 19;)

Gość głupi temat
no tak oczywiscie ktory niepokorny przyzna sie do porazki,ale coz nie bede ciagneła tego tematu Co do delicji, moim zdaniem narazie nie robisz nic złego.Nie spalas z nim nie zdradzilas Faceta.Czyli okej.Tylko zebyscie sie zabardzo nie zapatrzyli w siebie.A jesli poczujesz do kolegi cos bardziej to zakoncz swoj zwiazek.Po co facetowi rogi doprawiac.

Gość niebanalna
ja nie rozumiem czemu się tak unosicie:/ żarty są tylko żartami!! a tu zaraz będzie afera jak ich wiele na kafe

Gość głupi temat
niepokorny o tym mowa.Napisałam ze jezeli cos poczuje do kolegi powinna zakonczyc zwiazek zanim wyladuje z kumplem w łozku.Facet potem sie bedzie zle czuł z mysla ze dziewczyna go zdradzila poza tym mogła by byc potem okreslona najbardziej lubianym przez ciebie slowem na "K"

Gość niebanalna
a ja się nie zgadzam!! czy to,że kobitka zawiesi oko na innym facecie ,to już tragedia?? ona nie napisała,że chce czegoś nowego: " Nic nie czuję do tego drugiego, nie chciałabym z nim być, ale jakby to powiedzieć on cieszy moje oko." i niech cieszy swoje oczy!!a co!!

Gość niebanalna
nie ROZGLĄDAM ale dla mnie ,jak i dla każdego normalnego człowieka,to że inni ludzie też są atrakcyjni nie jest tragedią. a jak stwierdze,że jakaś kobieta jest ładna ,to już oznacza lesbijstwo??nie mylmy dwóch rzeczy

Gość głupi temat
niebanalna czytaj dokladniej to co pisze, powtorze "Co do delicji, moim zdaniem narazie nie robisz nic złego.Nie spalas z nim nie zdradzilas Faceta.Czyli okej"Tak napisalam. Tylko wiesz przebywaja w tym samym gronie, imprezki itp .Wszystko okej tylko czasem mozna za duzo chlapnac podczas imprezki a wtedy mysli sa czynami ;) Jesli wiesz o co chodzi. Zreszta tak sobie mozna gadac temat rzeka

Gość niebanalna
a jak mój facet obrócił by się na widok ładnej kobiety pewnie nie wrzeszczałabym na pół miasta ,tylko sama też bym podziwiała;] to że jest się z kimś to trzeba mieć klapki na oczach??

Gość niebanalna
dokładnie.temat rzeka.a już nawet autorka nie jest nim zainteresowana:D

Gość niebanalna
bo nie mam gg w pracy

Gość niebanalna
a co to?wywiad;]

Gość głupi temat
Niebanalna to troche nie tak.Facet ida ze mna nie powinien spogladac na inne panienki.SZACUNEK rozumiesz? Nie bede mowila "słuchaj ta ma super cycki , ta jest ładna itp" BZdura jakas w ogole.

Gość głupi temat
niepokorny do kobiet tez by sie troche przydało hmy?

Gość niebanalna
a ja potrafię stwierdzić ,że jakaś kobitka jest ładna,nie mówie zaraz rozbierać ją wzrokiem. jestem świadoma tego,że jest wiele ładnych babeczek,tak jak i facetów,a to że ktos jest właśnie z toba też chyba o czymś świadczy

Gość niebanalna
nie mówie,ze z wywieszonym jęzorem oglądała bym się za innymi-jak większość panów potrafi:D ale to ,że ktoś zwróci moją uwagę nie jest niczym złym!!

Gość niebanalna
niepokorny-wolę CSI;] :P

Gość niebanalna
znowu temat wraca do poczatku:D

Gość głupi temat
Niebanalna wszystko zalezy od zwiazku na jakim etapie jestescie, jak powaznie go traktujecie.Jesli to przelotny flirt to ok ale jesli jestes z kims kto wart jest twoich "pieciu minut"wtedy nie warto zawracac sobie głowy.