Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cat of a balck

Dlaczego niektóre dziewczyny na NK dodają profile typu Piekne, Niesamowite?

Polecane posty

Gość Cat of a balck

Znam duzo fajnych dziewczyn, ale jak widze na NK co robia, jakie zdjecia dodaja ( takie które eksponuja ich urode- a do tego jeszcze dodaja do znajomych profile typu Najpiekniejsze, Niesamowite, Seksowne, Ostra selekcje itp.. Dlaczego dziewczyny takie profile dodaja? Czemu ma to sluzyc?

Gość Głupia sukens
Są puste jak bęben murzyna!

Gość hahahahahahahaha.........
m i jest wstyd przyjmowac zaproszenia od takich profili!! najpiękniejsza, najmądrzejsza, najlepsza.... ehhhh Dziewczyny ogarnijcie się!!!

Gość keterinaaaaa
Bo jak je ktos taki zaprosi to są łobsrane ze szczescia ze ktos docenił ich piekno i muszą sie pochwalić wszystykim znajomym tym wydarzeniem.

Gość La GITANAAAA
Ja mam konto, dodaje takie profile, bo jezeli ktos mnie zaprosi, to dlaczego mam odrzucic? Poza tym, co w tym zlego? Bez przesady..

Gość Karollllllllllllinnka32
Dla mnie takie dziewczyny są zerem i tyle. I na pewno nie sa fajne, bo są narcystyczne zapewnie i mysla tylko o wygladzie, albo nie tylko o wygladzie, ale w duzej mierze o nim. Ja z takimi osobami zwykle nie mam o czym rozmawiac, albo i mam ale w rozmowie czuje sie jak intruz bo takie lale co chwile zarzucaja wlosami, chcac pokazac jak bardzo są piekne, albo robia jakies dziwne miny, które niby tez maja sluzyc, podkresleniu ich piekna. Czesto zastanawiam sie czy takie dziewczyny sa normalne i czy oby nie maja kompleksow..

Gość Batmannko
Takie laski są po prostu puste i tyle..

Gość ja nie dodaje ale jesli ktos
chce dodac- jego sprawa. A czemu ma sluzyc? Chyba dobrej zabawie . Przestancie traktowac NK smiertelnie powaznie i rozstrzasac co-kto i dlaczego - bo to smieszne, zyc za kogos bedziecie?

Gość puste jak bębny a my jesteśmy
pełne, w końcu nie dodajemy fikcyjnych kont, a niektórzy są tak pełni że wcale nie mają konta na NK (ale mam się czym usprawiedliwić - kiedy zakładałam konto nie było tam tylu pustyh lasek tylko sami pełni inteligenntni ludzie). Poobgadujmy jeszcze puste laski to bardzo mi poprawia humor na początek dnia, jak każdej osobie, która nie jest pusta.

Gość mam hopla
alez niektórzy to traktują śmiertelnie poważnie!! mam znajoma, która prezentuje swoje ubiory i kreacje z każdego wesela/imprezy/wyjścia do sklepu/ wyjścia jakiegokolwiek

Gość puste jak bębny a my jesteśmy
A chodźcie powklejamy sobie linki do fotek pustych laluń - uwielbiam się z nich nabijać i oglądać te żal.pl-focie i ich słitaśne komcie. Chyba każdy pełny człowiek tam ma?

Gość ja tez znam
taka jedna ladna i inteligentna dziewczyne i myslalam,z e raczje taka zydtansowana do tej calej n-k,a tu patrze ma w zanjomych najpiekniejsze itp:D ja pikole.

Gość Mnie jako faceta
Bardzo to zastanawia, nie mam pojęcia czemu kobiety spędzają na N-K tyle czasu, czyżby to tęsknota za byciem księżniczką ?

Gość tęsknota do plotkarstwa
Nie zawsze jest czas na ploteczki z psiapsiolkami a tak klik klik i juz mozna sie pozmiac, ta ma brzydkie buty, ta ma faceta do dupy, a tej sie urodzilo brzydkie dziecko ;)

Gość Emiliaaa
Już nie mam konta na nk, ale tez przyjełam zaproszenie od takiego konta. Nie jestem pusta i nie myślę tylko o wyglądzie, a przyjełam bo to miłe że ktoś uważa że jestem ładna. Chyba to nie grzech, każda kobieta lubi komplementy

Gość kikiulina
a najlepsze sa te 13-nastki,które poczuły, ze im cycki rosną więc dalej, foty z góry w dekolt strzelać, usta w jakis taki dzióbek( to jakas moda czy co?) no i na n-k. pedofile maja uzywanie, ja cię kręcę.:-)

Gość kikiulina
a odnosnie tych kont typu najpiekniejsza, najmądrzejsza itp- nie oszukujcie sie laski, ze ktoś tam sprawdza waszą urodę, iq czy cos, po prostu wali zaproszenia jak leci a potem polewkę ma z pustaków :)

Gość mskm
Te dziewczyny ktore dodaja takie profile sa przewaznie zapatrzone w siebie i uwazaja sie za niewiadomo kogo.. Dobrze ze wsrod znajomych nie mam takich kolezanek..