Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkkkkarolina

Fotograf godny polecenia na czerwiec 2011 . ŚLĄSK ! Tychy Pszczyna Oświęcim ???

Polecane posty

Gość kkkkkkkarolina

Poszukuję fotografa ! Może macie jakieś namiary ? Najlepiej z tych okolic ale inni też mogą być z tego co czytałam to do 100 km !! Chce fotografa który zrobi nam ciekawą sesje , jakąś taką urozmaiconą. Szukam po stronach i jak na razie nikt mi nie wpadł w oko ! Wszystkie sesje takie oklepane sztuczne , nic sie nie dzieje . Znalazłam jednego fotorafa miał zdjęcia jakich właśnie szukałam ale co ! Czerwiec 2011 zajety :(

Gość kkkkkkkarolina
hop hop

Gość fotografia slubna
zapraszam na moją stronę www.bednarczyk.org.pl

Gość może to
WWW.KULIGA.PL

Gość kkkkkkkarolina
ktoś jeszcze?

Gość do ijk
ijk ta stronka http://www.koniecznie.art.pl/ jest bardzo pomysłowo zrobiona. Zdjęcie jako kolor, czarno białe i sephia to super pomysł. Jednak reszta....... Ostatnio wszędzie są tematy co jest w zdjęciu ważniejsze młoda para czy inne elementy zdjęcia? Oglądający propozycje tego fotografa powinni sami sobie na to pytanie odpowiedzieć. Jeszcze rok czy dwa lata i myślę że całkowicie młode pary będą w zdjęciach pomijane. Chyba nastąpiło całkowite wynaturzenie fotografii pamiątkowej ślubnej. Rozwój fotografii cyfrowej zabił pamiątkową fotografię ślubną a czym bardziej udziwnione zdjęcie z dorobioną przez fotografa teorią tym bardziej to zdjęcie się ma podobać. Napisałam ma się podobać co nie znaczy że wszystkim się podoba.

Gość dziewczna Bochuna
www.kobylscy.com do każdego podchodzą indywidualnie, nic nie narzucają słuchają i tworzą razem z Wami:)

Gość dziewczyna innego Bochuna

Gość dziewczyna innego Bochuna
www.kobylscy.com Piękna jest ta laką z makami ale technicznie zdjęcia są takie japońskie czyli jakietakie sobie. Mnóstwo kiczu choć jest kilka perełek. Czy są jacyś fotografowie nie kopiujący pomysłów innych. Po co te zdjęcia w wodzie,czy to jakieś przesłanie? KIcz,kicz i jeszcze raz kicz. Jednak czasami i kicz może mieć w sobie coś ciekawego.

Gość Magda-foto
zapraszam na www.fotomagda.pl dojazd bez problemu i nie wysokie ceny zapraszam do kontaktu

Gość lokatka
julka, tez sie nad nimi zastanawialismy, ale jakos nie umielismy sie z nimi do pozadku skontaktowac ;) w koncu sie zdecydowalismy na http://www.fotopiwnica.pl/ znajomi mieli od nich, zdjecia bardzo nam sie podobaly :)

Gość sdc-foto
www.sdc-fotot.pl czerwiec 2011 - wolne terminy!

Gość sdc-foto
www.sdc-foto.pl :) przepraszam za błąd polecamy sesje w inny dzien niz wesele, w kilku miejscach, dzięki czemu mamy wiele pieknych oryginalnych zdjęć i więcej czasu dla siebie !:)

Gość Jasiek______
Wszedłem na stronę www.sdc-foto.pl i co znalazłem? http://goldstudio.website.pl/fotografia/upload/SC (2).jpg Najpierw wzięli ślub, a teraz będą się rzucać pod pociąg ;-) http://goldstudio.website.pl/fotografia/upload/DSC00126a.jpg - czy to było zamierzone? No fakt, skoro podmiotem uroczystości są tanie kwiatki. (to się robi tak, że kwiatki (robione w studiu) i młodzi ma się na dwóch kadrach, wtedy po sklejeniu wszystko wychodzi ostre). http://goldstudio.website.pl/fotografia/upload/5aa.jpg - na kogo teraz patrzy młoda, bo młody wyraźnie jej nie interesuje? Żeby nie było, że nic mi się nie podoba - http://goldstudio.website.pl/fotografia/upload/DSC00128a.jpg - nie uważacie, że sukienka fajna? Tylko czemu fotografista tak zrobił zdjęcie, że cała sukienka jest jedną wielką białą plamą? SONY DSLR-550 robi dużo lepsze zdjęcia, to bardzo dobry, mimo że nie najdroższy aparat. Czy w takim razie wina fotografa, że na sukience brak szczegółów? No ale, jeśli się zdjęcia obrabia w PhotoScape ;-)

Gość Agula87
Ehh juz któryś raz polecę Pana Marcina Niemczyka www.mniemczyk.pl Byłam na ślubie gdzie on pracował, bardzo dyskretny a przy okazji bardzo sympatyczny człowiek :) Zdjęcia zaskoczyły mnie smakiem i pomysłem. Są różne gusta więc najlepiej się poprzyglądać, wiem tylko że nie jest drogi jak na te czasy.... Dużo szczęścia życzę :) Aga :)

Gość do Agula87
Tu już chyba w piątym temacie polecasz tego fotografa. Alez to twoje polecenie jest wiarygodne.

Hej, proponuję zajrzeć na stronę www.pawelknap.pl - może wpadnie coś w oko :)

Gość Do Tante82
hihihihi znowu logowanie się na czarno aby się zareklamować?. Strona bardzo mało wiarygodna choć i tak lepsza od innych bo przynajmniej jest po kilka zdjęć tej samej młodej pary. Czy zabrakło odwagi, pomysłów i umiejętności aby pokazać przynajmniej 50 zdjęć tej samej młodej pary?

Gość do anka 62
CZY MOŻESZ WYTŁUMACZYĆ TWOJĄ AKCJĘ REKLAMOWĄ www.wed.com.pl W KAŻDYM TEMACIE DOTYCZĄCYM FOTOGRAFII NA ŚLUBACH? Zdaje się, że nie miałaś jeszcze swojego ślubu a już polecasz, czy nie jest to dziwne?. Ta firma jest tak samo prawdziwa i uczciwa jak twoje polecenia. Napisałaś w jednym temacie, że firma robi kilkadziesiąt wesel rocznie i aż dziwne, że tak mocno ich polecasz. Czy wszystkie ich zdjęcia na stronie to prawdziwe pary młode? Mam nadzieję, że uczciwie tutaj odpowiesz na to pytanie.

Gość FotoMarta
Zapraszam: www.fotomarta.com

Gość fotograf_małopolska_śląsk
>>> Fotografia Ślubna pracuje na terenie małopolski i śląska > www.bednarczyk.org.pl

Gość tommb
Zapraszam: www.tbronowski.pl

Gość 4moments
wolny tylko 4 czerwca 2011 www.4moments.pl

Gość kamika ka
Nie rozumiem czemu nie można kogoś zareklamować jeśli się wie że ktoś robi coś dobrze ?? Ja mieszkam w Żorach i znam z okolic 2 fotografów jednym to Pan Marcin Niemczyk www.mniemczyk.pl a drugim to Pani Natalia Chmielowiec tu nie znam niestety adresu. Zdjęcia tego Pana mi bardziej pasują ale każdy ma swój gust i może sobie wybrać.

Gość karolaola
Brzoskwinko jest bardzo droga, przynajmniej jak dla mnie 2500 plus 500 za plener w inny dzień. Pooglądałam stronę tego Pana Niemczyka i faktycznie są przyjemne, napisze do niego i jak coś będę wiedzieć to tu Wam napiszę :)