Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertus

nie lubię ludzi

Polecane posty

Gość qwertus

Nie chce iść do pracy bo będę musiał wśród nich przebywać. Nawet z domu nie chce wychodzić. Wszyscy ludzie są źli, tylko patrzą żeby cię okraść albo zabić. Nienawidzę ich. Wszyscy powinni umrzeć.

:)To tylko twoje wyobrazenie o nich.Duzo pewnie racji tez.Ale czy nie masz problemow emocjonalnych?Musi byc grunt do takich odczuc.Oby udalo Ci sie spojrzec inaczej , bardziej otwarcie na otaczajacy swiat.

Gość qwertus
Nie można patrzeć otwarcie, oni tylko na to czekają. Otworzysz sie a oni cie zniszczą.

ael przyzasz, ze nastawienie takie utrudnia Ci normalne funkcjonowanie.Jesli zupelnie zamknisz sie na ludzi, zostaniesz wyrzucony na margines.Do tego, by utrzymac sie w ogolnym znaczeniu musisz czesto zaakceptowac tez i te brzydkie cechy, ktore jako ludzie posiadamy.Moze jestes osoba bardzo wrazliwa i dlatego tak trudno jest Ci w otaczajacym swiecie.

Gość Do quertus
Ja tez nielubie falszywe mordy. Zrob jak ja mam juz pistolet i zaniedlugo wcisne ich pod trawnik

Gość qwertus
Nie chce iść do więzienia. Nikogo nie zabije. Nienawidzę tego świata gdzie zło zawsze zwycięża a najlepiej powodzi sie największym skurwysynom.

Gość Do quertus
Masz racje ja tez niechce za kraty ale przynajmniej o kilku takich skorwysynow bedzie mniej

Gość oliwier jajniak
to idz to pracy na chlodno idz z mysla ze jestes jak prostytutka zalatwisz swoje i wracasz z powrotem do domu najlepsza metoda :) A co do tego ze sa zli racja ale warto sobie tmy zaprzatac glowe? chyba nie rub swoje i nie przejmuj sie zlymi gejami

Gość odyn dian beng
jajniak ma racje qwertus jestes prostytutka i nie zapominaj o tym tylko tak przetrwasz ...

Gość wtotek we środę a w piątek co
ludzie ciebie też nie lubią