Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosienka z pytaniem

Czy tak powinno sie tresowac chlopaków?

Polecane posty

Gość gosia z zapytaniem
pikna---ciesze sie ze tobie sie podobaja napewno dziewczyny mialy frajde a ty mialabys frajde tak potresowac faceta jak na zdjeciach?

Gość pikna nieznajoma
Mysle ze bawilabym sie dobrze, w koncu to tylko zdjecia. W zyciu natomiast stosuje mala manipulacje wzgledem plci przeciwnej, robia na co mam chec i jeszcze sa mi wdzieczni za to ze moga te moje zachcianki spelniac.

Gość gosia z zapytaniem
pikna--interesujace,a mozesz co wiecej napisac o tym,jakis przyklad?a widzialabys sie na miejscu tej dziewczyny na sofie?

Gość kawior123
Chyba jesteś nienormalna.. I jak trafisz na równie nienormalnego faceta , który Ci się tak da poniżyć to powodzenia..

Gość kawior123
Chyba jesteś nienormalna.. I jak trafisz na równie nienormalnego faceta , który Ci się tak da poniżyć to powodzenia..

Gość pikna nieznajoma
Gosia, kazdy ma swoje granice , raczej nie tresowalabym tak swojego obecnego ukochanego bo jak go znam czulby sie ponizony. A moje sposoby? Czesto mam humory na wyrost, przesadne reakcje, mowie jaki jest silny i madry a on je mi z reki i doprasza sie o wiecej komplementow za jakis dobry uczynek:D

Gość gosia z zapytaniem
pikna--czyli zobaczyc jak inne kobiety tresuja to ok dla ciebie,ale zeby twoj ukochany skamlal u twych stop to juz nie,dobrze rozumiem?ponizyc bys go nie chciala,nawet gdyby zasluzyl naprawde?

Gość pikna nieznajoma
Gosia ja stosuje inne kary kiedy zbytnio sie rozpusci:D a Ty? napisz cos o sobie czy Ty tez tak tresujesz swojego kochasia jak na fotkach? A w ogole sorki mam jakies wrazenie ze jestes facetem z nikiem gosia

Gość gosia z zapytaniem
pikna--nie obrazaj mnie,dostalam od znajomych te strone i..spodobaly mi sie zdjecia,nie tesuje mezczyzny bo go aktualnie nie mam,ale mysle ze czasem moglabym potresowac faceta jak mam zly humor

Gość gogo gaga
calkiem niezle zdjecia,widze siebie moze nie taka co karmi jak PSA ale wygodnie na sofie ogladajaca tv

Gość jaka tresura
Gosia jak by ta tresura miała wyglądać, co byś z takim facetem chciała zrobic

Gość lidka 1010
to jest to,zdjecia super,ale nie na caly czas,czasem powinien chodzic na 2 lapach he he

Gość dvhitkhvitu
Up

Gość slave4u
tak właśnie sie powinno tresowac nas facetow bo uwielbiamy byc u waszych stop

Gość dchyfcfjyf
slave4u-----------LOL :D

Gość bez przesady.........

Gość zefi
Mam dziwne przeczucie,że "gosienka z pytaniem" to facet który lubi taką formę tresowania i chce rozkręcić temat by znaleźć kobietęktórej się to pododa :)

Gość domina paulina
Ee tam tam to zadne tresowanie tylko zdjecia artystyczne. Jakby kazaly mu jesc kupe to by wygladalo bardziej autentycznie

Gość slave4u
Wiesz Gosia są jeszcze inne metody np. facet leży na ziemi a Kobieta chodzi sobie po nim na boso czy w pantofelkach jak chce i gdzie postawi stópkę to od niej zależy, klatka, brzuch a nawet penisek. Można nawet depcząc penisa doprowadzić faceta do orgazmu. Ciekawe czy tak któraś już robiła?

gosiu a jak byś miała faceta jaki program tresury dla niego masz , co by było jesli facet chciał by cie wytresować

Gość perla z domu
faceci to zwirzatka,tresowac trzeba

Gość perla z domu
nie,ale zdjecia ok