Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karpep

Nie wiem co mam mysleć o chłopaku z którym się spotykam. Prosze o ocene sytuacji

Polecane posty

Gość Karpep

Poznalam chlopaka przez internet. Jest o 2 lata mlodszy. Bylismy razem w gorach 5 dni, mamy za sobą 4 spotkania. Na drugim spotkaniu doszlo miedzy nami do glebszych pocalunkow, i obmacywania swoich "klejnotów"- po tym spotkaniu, ja czulam sie zle, czulam ze to za daleko poszlo, jeszcze wtedy nic do niego nie czulam, a takie rzeczy z nim robilam. Powiedzialam mu, ze juz tak nie chce, ze chce zebysmy zostali na razie przyjaciolmi. On powiedzial, ze ok, ze przeprasza ze do takiej sytuacji doszlo. Potem pojechalismy w te gory, mielismy razem pokoj, jedno lozko, dwie koldry. Miedzy nami do niczego nie doszlo. Owszem, chlopak chcial sie przytulac, wejsc pod moja koldre ( zeby sie przytulic), ale ja nie pozwolilam, bo nie chcialam zeby to sie zle zakonczylo. Po tej wycieczce w gorach, on mowi ze sie we mnie zakochal, ze nigdy jeszcze czegos takiego nie czul do kobiety. Ogolnie wysyla mi co chwila jakies smsy, maile mile itd. Wczoraj spotkalismy sie znowu. Siedzielismy dlugo w aucie. On ma potrzebe czestego calowania sie, ja nie. Denerwuje mnie to strasznie, no ale mniejsza z tym. On mowi ze mnie kocha, ze nie zalezy mu na tym zeby pojsc ze mna do lozka, tylko zeby byc ze mna, zeby czuc moja bliskosc, obecnosc. Nie wiem czy moge mu zaufac.. Dodam, ze jestesmy z dwoch roznych swiatow. Ja z domu religijnego, gdzie obmacywania klejnotow, sauznawane jako grzech, on z domu religijnego, gdzie przytulanie, dawanie buziakow, dotykanie sie jest rzecza normalna i bezgrzeszna.. Czy to ma sens? Czy zaufac mu?

Gość dfgsdgsd
"Powiedzialam mu chce zebysmy zostali na razie przyjaciolmi" jak nie uciekł to ty od niego uciekaj bo coś z nim nie tak. normalny facet powinien się od ciebie oddalić albo powiedzieć stanowczo NIE. "zostańmy przyjaciółmi" to najlepszy z możliwych tekstów na rozstanie się z facetem. serio! ten związek jest już skończony, od ciebie zależy jak długo będziecie tracić na to czas.

Gość Karpep
Ale ja powiedzialam "Zostanmy przyjaciolmi na jakis czas a potem zobaczymy jak to sie rozwinie".

Gość e tam..............
fajny chłopak a ty szukasz dziury w całym, jak mu tak powiedziałaś a on jeszcze nie uciekł to tylkoo nim dobrze świadczy, co do okazywania sobie czułości to musisz mu powiedzieć czego oczekujesz... bo przecież z kąd on ma o tym wiedzieć że ci sie to nie podoba i jeszcze jedno wrzuć trochę na luz bo od przytulania i całusłow dzieci dodrazu nie będzie ;)

Gość a ile macie lat

Gość Karpep
Mamy po 23 lata

Gość Drżysta Pora
Mysle ze przesadzasz. Jezeli facet nadal jest z Toba to mu naprawde zalezy

Gość Charakirty
Daj mu szanse. Widac ze chlopak nie jest napalony, a pocalunki kazdy lubi:D:D