Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jagoda_90

JAK POWIEDZIEĆ SWOJEMU PARTNEROWI O PLANOWANEJ OPERACJI???????

Polecane posty

Gość Jagoda_90

Od dawna planuję operację nosa, ponieważ mój wygląda bardzo źle. Jestem całkowicie przekonana, że tego chcę i zrobię ją w te wakacje. Jest jednak mały problem. Od niedawna spotykam się z fajnym facetem, zależy mi na nim, lecz on jeszcze nie ma pojęcia o moich planach. Nie wiem, jakie jest jego podejście do operacji plastycznych, a wiem, że wiele osób jest do tego negatywnie nastawionych, zwłaszcza mężczyzn. Dlatego też boję się jego reakcji, tego że będzie próbował odradzić mi ten zabieg. Z jednej strony chyba nie powinno mu przeszkadzać to, że chcę się trochę upiększyć, no ale z drugiej skoro pokochał mnie taką jaką jestem teraz, to może mój nos nie jest dla niego żadnym problemem i uzna operację za jakiś głupi kaprys. To jednak nie jest kaprys, bo ja marzę o tym od wielu lat, zwłaszcza, że nie urodziłam się z krzywym nosem, lecz złamałam go w dzieciństwie. Jak mam z nim porozmawiać, wytłumaczyć, że nie potrafię zaakceptować swojego obecnego wyglądu i operację uważam za niezbędną?

Gość Jagoda_90
Proszę, pomóżcie mi w tym problemie. :(

Gość Jagoda_90
:(

Zastanawiam się, dlaczego kobiety nie mogą zaakceptować swojego wyglądu? ...nikt nie jest doskonały... rozumiem operacje po wypadkach czy nieestetyczne defekty..

Gość Jagoda_90
No właśnie w moim przypadku można to zaliczyć jako operację po wypadku.

Gość Jagoda_90
Spróbuję ponowić kolejny raz, może jednak ktoś mi pomoże.

moze powiedz mu, ze kolezanka, ktorej dawno nie widzialas zrobila sobie np. oczy lub cos innego. zobaczysz jego reakcje. mozesz dodac ze chetnie bys sobie zrobila nos, bo zatruwa Ci zycie, ale jeszcze sie zastanowisz... wtedy juz bedzie oswojony. powodzenia. daj znac, jak zareagowal

Gość facet lat 29
u mnie to akurat kwestia wieku moze ale ja jestem jak najbardziej wyrozumialy ogolnie partner prawdziwie kochajacy powinien rozumiec takie rzeczy, to sewiadczy o jego dojrzalosci, ze nawet jak nie popiera idei zabiegu, to rozumie ze to dla Ciebie wazne i cie wspiera