Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka32 l.

Najlepsi w łózku.....

Polecane posty

Gość taka32 l.

...to faceci po 40tce :P i nikt mnie nie przekona że jest inaczej:classic_cool:

Gość vvvv.......
Nie żartuj. Po 40stce to może kobiety są dobre w łóżku, u facetów im później to coraz gorzej.

za to otrafią grą wstępną zaprowadzic kobietę do nieba :) Miałam młodych nawet 25 latków i poza sapaniem niewiele wiedza o seksie :P

Gość Niełatwa
bleee to są stare pryki....

Gość bezkonkurencyjny
... żartujesz :O jedna noc i już na drugi dzień zakładasz inny temat. :classic_cool:

oststnio posmakowałm takiego 43 latka :) ciało wspaniałe bo sportowiec i ten jego magiczny dotyk 😭 nie zapomniane wrazenia mi fundował ;)

bezkonkurencyjny im wiecej tacy jak ty gadaja tym mniej potrafią :D:D nie czytaj porad w kolorowych gazetkach ;)

kjesli taki facet umie o siebie zadbać niejeden 30 latek nie ma co koło takiego stanąc :) ale najbardziej cenne jest jego doświadczenie :) i brak pośpiechu :)

Gość cbngh
ale wiekszosc facetow jak i bab po 40 jest tak zaniedbana ze na sama mysl o seksie z nimi rzygac sie chce

cbngh fakt ale jesli znajdziesz fajny egzemplarz to wierz mi przezywa sie niezapomniane chwile :) i nigdy nie zapomina o tzw szczegółach :)

Gość bezkonkurencyjny
gadają :O przecież nie przelecę cię pisząc. :O nie moja wina że po ludzku, nie możemy sobie spojrzeć w oczy, chwilę poigrać, coś nieśmiało powiedzieć bo i tak wiadomo czym się to skończy. :)

Gość catelina
ja zawsze byłam ze starszym facetem... o jakieś 10-13 lat ;) obecnie sama mam 25 i... 30 letniego partnera seksualnego... i jest nam magicznie! :):D

Gość Niełatwa
zostane przy swoim bo sam seks się dla mnie nie liczy:P a że mam młodego mężczyzne to nie próbuje starszych

Gość bezkonkurencyjny
*fiołek* kto ci takich głupot naopowiadał. :O

bezkonkurencyjny :) odrazu widac żes młodzian to nie wiesz że kobiety kochają uszami :D:D i nimi pożadają ;) dlatego juz wiem że samo dymanko z tobą nie przyniosłoby mi nic poza myslami w trakcie "kiedy on wreszcie skonczy i zlezie ze mnie" :O

Gość bezkonkurencyjny
Niełatwa już trudniejsze przypadki się kręciło :D i dopiero wychodzi szydło z worka. :P

Gość cbngh
ja tam lubie 30 latkow, 40 to dla mnie zdecydowanie za stary, a i wsrod 30 nielatwo o zadbanego

Gość catelina
a de facto co do panów 40-letnich... miałam wakacyjny romans z pewnym przystojnym 41latkiem w te wakacje, do tego Hiszpan! mmm:) zatem co do starszych panów, jestem zdecydowanie na tak!!! :D

cbngh zalezy ile masz lat :) faceci po 40tce potrafią naprawde zadbać o kazdy szczegół erotyczny :)

catelina ja miałam romans wakacyjny z włochem :) mmmm jej 45 letni facet wyglądał na góra 38 lat ;)

Gość catelina
taka 32l ;) no mój Hiszpan, znajomy moich rodziców, 41lat, ciało 30-latka ;):) cudowna była każda chwila spędzona z nim przez miesiąc aaaaaaaaaaaj! :D:D

Gość bezkonkurencyjny
taka32l. uszami ?? zawsze myślałem że kierują się czymś innym. ale skoro lubisz przykładać ucho do muszli z nadzieją usłyszenia morza. Ja proponuję nie tylko jego błękit, zapach, jak rówież to że możesz zanurzyć swoje dłonie w aksamitnym piasku.

niektórzy polacy również potrafią dac rozkosz :) włoch za bardzo skupiał sie na fizycznosci :) Polak jest bardziej romantyczny a czasem fantsstycznie pewny siebie ;) Facet po 40tce jesli jest zadbany i inteligentny potrafi dodtakowo stworzyć niesamowitą atmosferę i cierpliwie dazy do celu znając swoją wartosc :) ( nie myslmy z arogancją młodocianych kochanków) :D