Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pralinka 34

Boję się a to dopiero 20 tydzien

Polecane posty

Gość Pralinka 34

Odkąd zobaczyłam swojego synka na usg w 18 tyg. pokochałam go całym sercem. Jest taki delikatny i ma śliczną buzie - już tak bardzo chciałabym Go przytulić. A tym czasem jeszcze tyle tygodni przede mną. Najgorsze, że jeśli łożysko nie zmieni swojego połozenia to jeszcze wszystko może się wydarzyć ... i moge nawet stracić maleństwo. Staram się bardzo oszczędzać ale pewne czynności w domu musze wykonać. Tak bardzo się martwię ... ciągle sprawdzam wkładke, czy nie ma jakiegoś plamienia. Tak bardzo się boję !!!

Gość nananana...........
skad wiesz ze ma sliczną buzie?

Gość nananana...........
zresztą 18tydz i juz jestes pewna ze masz synka? Prowokacją mi tu zaciaga

NANANA COS TY TAKA CZEPLIWA --NIE SZUKAJ DZIURY W CAŁYM

Gość Pralinka 34
Miałam usg 3d/4d gdy było 18,3 tyg. Na zdjęciach widać dokładnie buzie. Mam też zdjęcie siusiaczka. Płeć potwierdziło 2 lekarzy. Jestem zestresowana bo poprzednie dzieciątko było bardzo chore i zmarło podczas porodu. W tej ciaży od poczatku tez są jakies komplikacje. Na usg lekarz nastraszył mnie tym łożyskiem przodującym. Bardzo się martwie...

Gość mozesz mi to wyjasnic....
jeśli łożysko nie zmieni swojego połozenia to jeszcze wszystko może się wydarzyć ... bo nie kumam?

Gość Pralinka 34
Mam łozysko przodujące, uniemożliwiające poród siłami natury. Takie łożysko to bardzo poważna komplikacja. Jestem zagrożona krwawieniami i krwotokiem, który móże się skończyć poronieniem.Im starsza ciąża tym wieksze zagrozenie. Jeśli łozysko się nie podniesie z ujścia szyjki macicy to ok.30 tyg czeka mnie szpital, a w ok.35 tyg cesarka.

Gość tototka33
Pralinko ja mam podobny problem.Obecnie będę zaczynać 16 tydzień ciąży.Z dzieckiem wszystko w porządku,rozwija się dobrze.Lekarz przestrzegł mnie ,że w każdej chwili może wystąpić krwawienie i wtedy szpital.Nie wiadomo,czy łożysko zmieni swoje położenie.Nie ma dnia żebym nie płakała.Ciągle sprawdzam czy nie krwawię.Napisz,czy u Ciebie były jakieś krwawienia czy wszystko przebiega bezobjawowo.

Gość tototka33
Pralinko ja mam podobny problem.Obecnie będę zaczynać 16 tydzień ciąży.Z dzieckiem wszystko w porządku,rozwija się dobrze.Lekarz przestrzegł mnie ,że w każdej chwili może wystąpić krwawienie i wtedy szpital.Nie wiadomo,czy łożysko zmieni swoje położenie.Nie ma dnia żebym nie płakała.Ciągle sprawdzam czy nie krwawię.Napisz,czy u Ciebie były jakieś krwawienia czy wszystko przebiega bezobjawowo.

Gość anhelita
dziewczyny, ja około 16 tyg. też dowiedzialam się, że mam zbyt nisko położone łożysko (dwa razy zdarzyły mi się plamienia). ale lekarz powiedział, że w miare jak macica będzie rosnąć, to jest bardzo prawdopodobne, że łożysko zmieni położenie. i tak się stało, później już nie było tego problemu. więc nie martwcie się, u Was też będzie dobrze :)

Gość magdallllllennna 84
dziewczyny ja tez sie boje-wczoraj dowiedzialam sie ze nosze malego synka, nie mam wiekszych problemow zdrowotnych, ale martwi mnie bardo czeste stawanie macicy ;/ miejmy nadzieje ze bedzie wszystko dobrze