Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna.

Jak odzyskac chlopaka ?

Polecane posty

Gość dziewczyna.

Witam, rok teamu rozstaam sie z chlopakiem, z wlasnej glupoty i lekkomyslnosci... Bylam z nim rok. od zeszlego wrzesnie nie moge przestac o nim myslec...wkoncy przed swietami napisalam sms do niego z zwyklym zapytaniem co u niego odpisal i wyskoczyl ze spotkaniem, ale niestety niewypalilo...bo cos mu wypadlo. Piszemy czasem ale czuje ze jest chlod.... Ale ma prawo do tego... teraz zapronowal zeby spotkac sie w lutym,, ale nie wiem jak z tym bedzie... dzieli nas ponad 300km... ale to nie przeskoda... nie wiem co mam robic... moja duma jest zbyt duza... ale chce zeby wiedzial co czuje , nie wiem jak zaczac,,,

spotkaj sie z nim i szczerze porozmawiaj..ROZMOWA to jest bardzo wazne.ale czemu dopiero w lutym macie sie spotkac??

duma?Przeciez to Ty zawalilas sprawe.Jak juz ,to on sie powinien uniesc sie honorem i dac sobie spokoj.Czy Ty wszystkiego nie bierzesz na opak?

Gość dziewczyna.
studiuje i pracuje i styczen ma bardzo napiety a w lutym bedzie mial czas przyjechac...

Gość dziewczyna.
OTO mi chodzilo ze moja duma (czytaj charakter), ktorym walcze, nie umie pokazac to co czuje, boi sie porpstu odrzucenia. i to jest ta cala duma, moze zleto nazwalam ale ja tak to widze...

wiesz albo przedstawisz mu co czujesz albo musisz sie pogodzic z tym ze...go nie masz

achaT.No coz charakter dostajemy poniekad w spadku.Coz Ci doradzic?Moze sprobuj spotkac sie i nie nastawic sie na milosc zycia.Moze na fajne spotkanie, na przyjazn.Jesli z tego wyjdzie cos ,to sytuacja sama sie rozwinie i bedziesz mogla pokazac, ze Ci zalezy.Luty za pasem .Troszke sprobuj wyluzowac.

Gość dziewczyna.
wytrwale czekam do lutego...ale postaram sie do niego pisac... moze zobaczy znaki, ze mi zalezy....ale tez licze sie z porazka...

Gość dziewczyna.
sam fakt ze spotkanie wyszlo z jego inicjatywy daje mi jakas nadzieje...

Gość porozmawiaj z nim szczerze
powiedz, że jesteś świadoma błędów i tęsknisz za nim itp. Reszta zależy od niego, jeśli nie będzie chciał - nie wróci. W takim wypadku na pewno będzie Ci przykro i ucierpi ta duma ;) ale to tak naprawdę jedyny sposób, który daje jakąś szansę na powodzenie. A jeśli facet ma klasę to na pewno przynajmniej uszanuje ten krok.

Gość gość
Ja opowiem swoją sytuację. Po rozstaniu byłam w największym dołku mojego życia. Nie potrafiłam wykonać najprostszej czynności. Wstanie z łóżka i umycie zębów było dla mnie przeszkodą. Wciąż tylko płakałam. Z pomoca przyszła mi przyjaciółka. Podała mi adres strony skutecznego rytualisty – http://urok-milosny.pl nie mając nic do stracenia zamówiłam rytuał miłosny. I ukochany wrócił do mnie. A ja znowu cieszę się każdym dniem.