Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rybapogrecku

definicja 100 faceta

Polecane posty

Gość rybapogrecku

zapraszam do wypowiedzi-jaki ma być ten prawdziwy facet?

Gość Izmaił Gasparow
No to kurde u nas w Starominskaji jest sposób pewien, na to, jak być, panie dziejku, facetem. Trzeba mieć, panie dziejku, topór wytrzymały, futro z wilków, panie dziejku i dolarów garść. Ot cała recepta.

Gość bloksiu ty pokaz swoja to sie
przekonamy;d

100% faceta : * Szerokie ramiona ,sylwetka typu V * może i umie pracować siekierą przez 4 godziny bez znaczących przerw. * przebiega 10km * potrafi wymienić uszczelkę w baterii łazienkowej jak przy pompie paliwowej w samochodzie * gra w brydża lub inne gry logiczne jak i w siatkówkę * potrafi naprawić komputer * kupuje czasem kwiaty bez okazji kobietom ze swojego otoczenia:classic_cool: * potrafi tynkować, malować, gipsować * potrafi prać , gotować ,prasować , ale nie robi tego bo nie musi :classic_cool:

Gość rybapogrecku
no i podoba mnie się definicyja!

Gość rybapogrecku
he he koniec trochę z komedii romantycznej-tzn. mało wiarygodne to prasowanie ale początek ok

Gość rybapogrecku
no więc ja się zastanawiam nad tym i doszłam do wniosku że dla mnie stuprocentowy facet to taki kapitan tonącego statku-schodzi ostatni. niestety trudno wyczuwalna cecha.

Gość rybapogrecku
pewnie- brudne wyrzuca do kosza i kupuje nowe

Gość pieke ciasto
moj facet jest idealny!!! sprzata jak chce, gotuje jak chce, pierze jak musi, zarabia sporo kasy, kupuje mi prezenty, bizuterie i perfumy- z gornej polki. czesto mowi mi ze mnie kocha, bo kocha:) jest czuly ,mily i kochany. minus-ciagle nie ma go w domu.

Gość pieke ciasto
a ha. i potrafi wszystko naprawic i cos zmajsterkowac tez. zna sie na samochodach, komputerach itp. kocham go bardzo!!!

Gość rybapogrecku
no to fajny facet

Gość pieke ciasto
dopiero jak to napisalam zrozumialam ze go niedocenialam.

Gość pieke ciasto
wiesz. nie zawsze tak bylo. 13 lat po slubie jakos sie wyklarowalo. i jest ok. poczatki zawsze sa trudne. trzeba sie dotrzec. ale jak jest milosc to wszystko da sie zrobic. TESKNIE ZA NIM.❤️

Gość pieke ciasto
zycze ci tez super faceta. jak masz w mezu podpore i milosc to jest wszystko czego mozesz chcie od faceta.

Gość rybapogrecku
a jak go poznałaś to od razu się zakochałaś? czy tak z czasem?

Gość rybapogrecku
dzięki! masz rację to najważniejsze. no ale jak jeszcze coś potrafi naprawić...otynkować...ojej

Gość pieke ciasto
to byla milosc od pierwszego wejrzenia. z obu stron. szybko wzielismy slub, a potem zonk- bo cos nie pasuje, cos przeszkadza, ale tak z czasem wszystko sie ulozylo. rozowo nie bylo zawsze, bylo tez zle, ale wszedzie jest chyba tak pol na pol. ja nie narzekam. i gdybym mogla cofnac czas nie zamienilabym go na innego. dodam ze nie zarabial na poczatku kasy bo nie mial pracy, z domu tez bogaty nie byl --to dla tych co chca powiedziec ze dla pieniaedzy z nim jestem.

Gość pieke ciasto
bnb- moge conajwyzej napisac mu sms ze go kocham lub przez skypa z nim pogadac bo jest w uk teraz. ale spoko. codzien mowimy sobie KOCHAM CIE. i tak juz dluuuugo. i nie zamierzam przestac.

Gość pieke ciasto
bnb- i wiesz co - tak mysle ze duzo kobiet nie docenia swoich mezczyzn. a szkoda. bo oni naprawde sie staraja. no moze nie wszyscy- ale nie sa tacy zli. po prostu chyba musz czuc ze sa potrzebni i kochani.

Gość pocałunki w śniegu
No to prawda pieke ciasto. Ale powiem Ci, że tylko tam gdzie ludzie się kochają. Oboje. Jak nie ma tego, to jest właśnie takie szarpanie.. Ja też tęsknie...ehh❤️..i dla nas dzisiaj padał śnieg...:)

Gość rybapogrecku
bnb poka fote!

Gość rybapogrecku
znam taki przypadek niedoceniania faceta. kobieta ma całkiem dużo ale ciągle jej źle.świat jest niesprawiedliwy.

Gość pieke ciasto
sprawiedliwosc dopada kazdego- predzej czy pozniej. ale nie ma sie co cieszyc cudzym nieszczesciem. jak jemu dobrze z ta kobieta to niech mu bedzie jak najlepiej. milosc czasem bywa slepa.

Gość pocałunki w śniegu
ryba i dużo mężczyzn nie docenia kobiet:) A potem żal, że Inny ją uwodzi, że jest jego żoną itp..;)

Gość rybapogrecku
zbieram

Gość sto procent faceta
3 dniowy zarost. brud za paznokciami. i pol kilo sera na jajach.