Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seductrice

ON mnie uwodzi?

Polecane posty

Gość seductrice

jestem mezatka mam dziecko a Jego znam od ponad 2 lat. Do niedawna mieliśmy kontakty zawodowe. Od tamtej pory on co jakiś czas pisze do mnie wiadomości z widocznym podtekstem. Np ostatnio wypalił ze bardzo brakuje mu widoku mojego ciała. poza tym juz wcześniej mówił mi ze jestem piekna itp. Czerwieniłam sie i zmieniałam temat na zawodowy oczywiście. Nie było to jakies natarczywe wiec nie reagowałam. Jeszcze czasami widuje go ale z daleka i nie mam okazji z nim pogadac twarza w twarz

Gość oliwia 06
no pewnie , ze Cie uwodzi

Gość juz ja bym mu odpisala
jak dla mnie to cham, ktory chce cie przeleciec :P

to samo życie , jesteś mężatką a takie sytuacje sie będą powtarzać notorycznie czego chcesz? ile masz lat ? chcesz skorzystaj , nie chcesz to nie, to życie ty decyduj :(

Gość Wyszka miki
Jeszcze chwila a zacznie cię nękac , wtedy przestanie cię to bawic . Lepiej uważaj bo nie wiesz kim naprawde jest .

Gość napisz potem
jak się masz gdy mąż się dowie Twoja sielanka sie rozsypie miło mieć rodzinkę, adorującego męża i faceta który Ci maśli, gorzej jak przez tamtego wszystko stracisz

a tak a pro po to tak się cieszę , że za nim poznałam męża to poznałam też "życie" i nie mam też takich dylematów :)

Gość seductrice
po co pisze a po cholere pisza tu setki innych w podobnych tematach. Po to własnei żeby tacy jak wy obrzucali je błotem? No raczej nie. Raczej żeby sie komus wygadać jak cos meczy a nie ma sie z kim pogadać. W każdym raczej dzieki. W sumie to na kafeterii zawsze umiecie zrobić z igły widły. Człowiek napisze doradzcie jaki kolor sukienki mam założyc na impreze a wy juz jesteście w stanie obrzucic błotem.

seductrice - nie oburzaj sie, ludzie sa rozni, jedna chetnie doradza inna zmieszaja z blotem za to, ze przecinka nie postawilas (mowa oczywiscie o kafeterii) ;) Jesli Cie romans nie interesuje, wyraznie daj mu do zrozumienia, ze nie jestes zainteresowana jego zalotami, po pewnym czasie zrozumie i sam sie zniecheci...

Gość w tym jego zachowaniu
ewidentnie chodzi o jedno. Jeżeli zależy ci na: uczuciu, mężu, reputacji, zdrowiu psychicznym - nie wchodź w to! A jak chcesz tylko urozmaicenia seksualnego na chwilę, to właśnie masz na to szansę, wystarczy mały gest i jest twój.

olej frajera...a on niech szuka sobie wolnej panny których są setki...Ty za to weź się w garść i wracaj myślami od męża i dziecka...na nic się zda Tobie romans i rujnowanie budowanego latami życia...