Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarzyna26345

Zerwalam z chlopakiem na niby a on wzial to na powaznie.

Polecane posty

Gość Katarzyna26345

Zerwalam z chlopakiem ( w sumie udalam ze z nim zrywam, bo chcialam zeby sie zmienil- zeby nie nalegal na wiele rzeczy w zwiazku), a on wzial to na powaznie, powiedzial ze to koniec, ze sie zawiodl na mnie, ze zrywam bez powodu, ze koniec miedzy nami. Boże, co mam robic, szalenie go kocham!!!

tak to jest niestety jak sie kobieta bawi uczuciami faceta. dobrze ze chlopak przynajmiej ma jakis honor. ewidentnie twoja wina, chcialas go zmieniac trzeba bylo zmieniac a nie zrywac. moze nastepnym razem bedziesz madrzejsza.

Gość kij wam w oko
zerwalas na niby?:Oale ty masz leb zryty zapewne masz 15 lat

hiehie :D ciesz się, mój już nie bierze tego na poważnie :o tylko do 50 pierwszych zerwań w to wierzył :(

Ciężko jest kogoś zmienić, jego złe nawyki, wiem o tym. Ale wiesz co myślę, że musisz o niego walczyć, spróbować wyjaśnić o co Ci chodziło, że przemyślałaś wszystko, przyznaj się do winy i powiedz, że kochasz go takiego jakim jest i że straszną głupotą była z Twojej strony próba zmienienia go poprzez zerwanie. Jeżeli kocha Cię tak jak Ty go, to wróci, bo nie wytrzyma bez Ciebie. Na dobrą sprawę, nie zrobiłaś nic aż tak złego, można to wybaczyć. Ale na wszelki wypadek więcej tego nie rób. Był były facet, zostawił mnie kiedyś dla innej, byli razem jakiś czas szczęśliwi. Po krótkim czasie, ona rzuciła go, bo chciała sprawdzić czy mu na niej zależy. Na drugi dzień wróciła do niego i są razem rok... Oczywiście jest durna, skoro coś takiego zrobiła, bo jak się kocha to się kocha, a nie robi jakieś podchody, sprawdza partnera.

Gość na niby jest po bajce
idz na niby spac

Gość Katarzyna26345
Powiedzialam mu ze spalam z jego starym, to nie bylo na niby. Niezly ogierek z jego starego, szkoda ze on ma takiego malego.

Gość no i masz babo placek
poważnych rzeczy sie nie udaje widocznie slabu go kochasz , zadzwoń do niego jak najszybciej i wszystko mu opowiedz dlaczego co i jak. Na końcu za proponuj mu lodzika moze wybaczy . lol

Gość zawsze wredna
Mój śmieje sie tylko i pyta, czy tym razem tez z nim zerwę ;) ...ale my baaardzo sie kochamy już 6 lat a on wie, ze bez niego nie potrafie zyc!

Gość Katarzyna26345
Juz nic z tego, jego stary sie wygadal ze zapinal mnie od tylu na masce samochodu. Ale ze mnie glupia pipa.

Katarzyna26345 Powiedzialam mu ze spalam z jego starym, to nie bylo na niby. Niezly ogierek z jego starego, szkoda ze on ma takiego malego. a myślałam, że masz resztki rozumu.

moim zdaniem źle zrobiłaś bo tak się nie robi, on też ma uczucia a teraz spróbuj przeprosić i wyjaśnić wszystko..

Gość poka fote wymiata
blokers 🖐️