Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enii____

eh...

Polecane posty

Gość enii____

mam 18 lat juz za pare miesiecy 19 a jeszcze nigdy nie mialam chlopaka...ja uwazalam do niedawna ze nie potrzebuje miec nikogo ale ostatnio kolezanka mi uswiadomila ze sama siebie oklamuje bo czasami chcialabym sie do kogos przytulic, pocalowac...juz mnie nie ciesza takie imprezowe znajomosc, a jakos nie potrafie utrzymac kontaktu z chlopakiem dluzej niz pare tygodni...nie wiem co jest ze mna nie tak :|

Gość ty nie mozesz..
czy oni nie moga z toba wytrzymac?

Gość enii____
nie wiem no poprostu kontakt sie urywa moze chodzi o to ze dla kazdego chlopaka jestem z poczatku oschla i nie wyrazam za bardzo uczuc...a kiedy juz znajomosc sie konczy mysle nad tym ze moglam byc lepsza dla niego...

Gość misiowaty miś
pewnie w koncu trafisz na jakies odpowiedniego faceta.. co sie przejmujesz wydaje mi sie ze to nie problem.. nic na sile. ja mam wiekszy zakochalem sie chyba przez net i mam stracha przed spotkaniem.. :P

Gość enii____
wlasnie niedawno poznalam myslalam ze cos z tego bedzie ale kontatk sie urwal! napsialam do niego to odpisal mi tak jakby od niechcenia a teraz zauwazylam ze mnie unika :| a znasz ta dziewczyne tylko z neta?? jak tak to mysle ze najlepiej bedzie jak do niej zadzwonisz pare razy przed spotkaniem zebyscie mogli normalnie porozmaciac i troche sie poznac :)

Gość misiowaty miś
hmm moze za bardzo ci zalezy na tym zeby z kims byc?

Gość enii____
moze ...mysle ze w tym wieku powinam juz kogos znalesc :|ile mozna czekac...

Gość TwojaArkadia
enii____ znajdziesz nie jednego ...ale po 30stce szukaj tego jedynego nie wczesniej ;)

Gość TwojaArkadia
misiowaty miś a inni nie znjaduja wcale

Gość enii____
ale ja juz chce kogos miec!:( zle mi samej ...

Gość enii____
najgorsze jest to ze wszyscy kogos maja a ja ciagle sama... maja za soba pierwszy raz a ja nie!

Gość wojtek ma w lazience rybiki
nie dramatyzuj masz dopiero 19 lat bedziesz lamentowac jak bedziesz po 30 a poki co ciesz ze jestes piekna i mloda a chopaka napewno jeszcze poznasz i bedziesz szczesliwa moze tylko pomoz szczesciu dbaj o siebie,wychodz ,spotykaj sie z ludzmi bo inaczej male szanse na poznanie kogos a skoro piszesz ze nie potrafisz dluzej utrzymac znajomosci moze takie nieciekawe egzemplarze ci sie trafiaja a i ty nic nie robisz zeby utrzymac ta znajomosc wiec nic na sile ,jak pzonasz tego jedynego napewno bedzie inaczej :) i nie bedziesz robic nic na sile...

Gość wojtek ma w lazience rybiki
no z pytm pierwszym to faktycznie jest czego zazdroscic ,przestan nie masz czego zazdroscic kolzenkom pojawi sie ten wlasciwy ,a z byle kim i byle jak nie warto bo to taka chwila w twoim zyciu ktora bedziesz pamietac do konca zycia wiec warto wspomiac to milo