Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 00_Gabi_00

Kocha inną

Polecane posty

Gość 00_Gabi_00

Jestem mężątką, z męzem jestesmy razem juz ponad 6 lat. Jakis czas temu powiedział mi że zakochał sie w innej kobiecie... a jednoczesnie błaga mnie bym pomogła mu uwolnic sie od tego uczucia, bo chce byc tylko ze mna. Dodam ze miedzy moim męzem a tą kobieta do niczego nigdy nie doszło. Był ktoś w podobnej sytuacji? kompletnie nei wiem jak sie zachowac. Myśle o odejsciu od niego, Co robic?

Gabi...mi sie wydaje, żde on jej nie kocha tylko sie zauroczył..tymbardziej, skoro nigdy do niczego miedzy nimi nie doszlo... Deceń fakt, ze jest z toba szczery i powiedzial Ci o tym. To znaczy, że Cie szanuje i kocha naprawde. To mu minie, tylko bądź przy nim;) Bedzie dobrze;)

Gość brzydziła bym sie dziada
kiedyś taki problem miała Grazynka z klanu, Rysio sie zakochał w przedszkolance i też jej o tym powiedział :P w sumie trzeba byc niezłym chamem zeby takie cos zonie powiedzieć :O sam sobie nie moze poradzić to ty tez mu nie pomozesz a tylko sie meczysz z tym co ci powiedział .. Ja bym nie mogła zyc z facetem który by mi takie coś zrobił :O

Gość bojabojaboja
A skąd się znają, widują się na codzień? Kim jest ta kobieta?

Gość Martynkoska_23
jejku też nie potafiłabym być z facetem który maxymalnie zauroczył się inną...nie wiem..czułabym się okropnie zraniona i nie mogłabym już zaufać..ale jeśli jesteś na tyle silna by to udźwignąc to szczerze życzę powodzenia..ja również uważam, żę to nie miłość a zafascynowanie, na tyle gorsze że o wiele intensywniejsze jednak trwa zazwyczaj krótko. bądź teraz jego przyjaciółką, niech ograniczy całkowicie kontakty z tamtą a spoędza czas z tobą..może się ajkoś z tego wykaraskacie :)

Heeeloooł! On się ZAKOCHAŁ! A to nie znaczy, że KOCHA. To dwa różne uczucia, Kant Dupy, myślałam że o tym wiesz ;) Zakochanie jest chemią a na "kochanie" składa się ociupinkę więcej spraw.

Gość 00_Gabi_00
To moja kuzynka... wiec nie uniknione sa spotkania na uroczystosciach rodzinnych..

Gość chopak z czata
co za bufon z Twojego małżonka :O Weź się zaurocz w jego kuzynie ,przespij sie z nim a poteem męzulkowi opowiedz w ramach uczciwości małżeńskiej :P ps. doczytałem ze niby z nią nie spał ale nie wierz dziadowi jak by nie spał to by mu te uroki zaraz przeszły :P

Gość 00_Gabi_00
Nie, nie jest bufonem... jest super facetem, nigdy mnei nie skrzywdził. Ostatnimi czasy zauwazyłam ze cos sie z nim dzieje niedobreo, zamknąl sie w sobie itp... sam mi o tym powiedział co jest tego przyczyną.

Gość chopak z czata
nigdy Cie nie skrzywdził a teraz to co ci zrobił ? przyjemność? przejrzyj kobieto na oczy on cie wykończy psychicznie nim sie obejrzysz a poźniej już bedziesz starą zgorzkniałą babą :O

Autorka myli pojęcia :P Zakochanie to ogłupiająca chemia (faaaajnaaa), ale TYLKO chemia, nic więcej. Doceniłabym zarówno jego szczerość (niewielu stać na coś takiego w takich sytuacjach), jak i strach, ból, lęk i skruchę, które wyraził w prośbie o pomoc.

kolejny frajer miękki jak gąbka , która wszystko wsiąka..... jest na skinięcie paluszka kobiety bo za dobrze ma zoną albo mu się nudzi i teraz wyznaje skruchę zachowując się jak baba...:)

Gość bojabojaboja
A ja bym się zgodziła z revolverem. I dodam, że my głupie to heroicznie chcemy wszystko znosić dla dobra naszego związku, a często po prostu nie warto. Z pewnością nie warto dla takiego faceta. Moim zdaniem on sam powinien walnąć pustym łbem w ścianę, a nie zrzucać odpowiedzialność za swoją "dupowatość" na żonę. I co ona niby ma zrobić z tym? Sory ale ja dużo lat nie mam, a jak pojawiało się dwóch facetów to nigdy nie miałam problemu z wzięciem się w garść i wyborem. A pdobne dylematy były zawsze tylko i wyłacznie moim problemem. Najlepsze jest to jak autorka broni męża, mimo, że dostała od niego butem w twarz. Wdzięczna za szczerość? Pff do dupy z taką szczerością i z takim facetem!!

Gość ardzentina
tak revolver ma racje :)