Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak was tylko pytyam

higiena a seks

Polecane posty

Gość tak was tylko pytyam

witam, jak to jest u was macie jakies opory przed lodzikiem albo minetką wiedzac ze ta osoba myła sie np kilka godzin temu? ostatnio byłam z koleżanką na imprezie. Wiadomo wczesniej pewnie się wykąpała itp, ale na tej imprezie poznała kolesia, któremu zrobiła dobrze a on jej. Pamiętam jak wychodziłysmy do kibelka kilkanascie razy to nawet papieru nie było. troche mnie zemdliło ze ona jego lizała a on jej :/ nie miałam nigdy chłopaka ale pewnie chciałabym zawsze użyć chociaż husteczki odwśeiwzającej. Pamiętak jak kolega kiedyś robił minete lasce i puścił pawia tak śmierdziałą

Gość ale moze woda i mydlo byly

Gość skad takie dekle się
raz taką już miałame ale smród mnie odrzucił

Gość bezkonkurencyjny
domyślam się że myślisz o imprezach i że ludzie, tańczą, chlają, szczają a później obciąg czy mineta. :O jakby nie można było jeszcze trochę się "podrażnić", taksóweczka, hotelik i wspólny prysznic zamienić w dość erotyczną grę wstępną. :D

Gość cedzack
No jeśli jest się kurwą jak ta twoja koleżanka to faktycznie trzeba uważać żeby jakiegoś syfa nie złapać. Ja mojej kobiecie nie mam oporów lizać cipki, nawet gdy nie myła się pół dnia. Oczywiście gdy nie ma możliwości się umyć, bo jak jest to zawsze najpierw wskakujemy pod prysznic, a potem robimy sobie dobrze.