Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bla bla vla

Różnica między polkami a ukrainkami rosjankami etc

Polecane posty

Gość bla bla vla

Interesuje mnie różnica pomiędzy tymi paniami i chodzi mi o charakter, seks a nie o wygląd Czy panie ze wschodu są bardziej bezpośrednie, czy też jak Polki mają ciagły problem "Czy mi wypada zrobić pierwszy krok czy się będę narzucała " Fajnie jakby ktoś coś napisał ale konkretnego I oczywiście nie chodzi mi o to które panie są lepsze tylko o różnie :) Dziękuje z góry za wszystkie odpowiedzi

Gość Dziewczyna..
Talbor, ten Twoj opis rosjanek chyba bardziej pasuje do Polek!

Gość Dziewczyna..
Pozatym swietnymi matkami i opiekunkami są raczej kobiety ze wschodu- nie Polki.

Fakt, że sporo Rosjanek to samotne matki, ale: Rosjanki są czułymi matkami ale głównie w odniesieniu do swoich synów, córki traktują chłodniej, niejako mimowolnie wpajając im pewnego rodzaju uległość wobec mężczyzn co w przypadku matki-Polki jest nie do pomyślenia. Generalnie Polki są bardziej wymagającymi matkami, choć oczywiście kochającymi swoje dzieci. Dziewczyna, może przesadziłem określając Rosjanki mianem suk, a Polki jako lwice. Po przemyśleniu główną różnicę między Polkami a Rosjankami widzę inaczej. Mianowicie cały świat Rosjanki to jej mężczyzna, dlatego gdy zakocha się ona w nowym facecie, bez zastanowienia rzuca stare życie. Świat Polki to ona sama, mężczyzna to tylko dodatek, mniej ważny niż dzieci bo one są cząstką niej czyli nią samą. Zaznaczam, że mogę nie mieć racji, to jest tylko moja subiektywna opinia. Znam kilka Rosjanek, nie wiem czy mogą być one uznane za wzorzec. Pracują w sex biznesie choć nie są prostytutkami(przynajmniej ja nic o tym nie wiem) Dodam, że większość ma wyższe wykształcenie, czytają poważne książki ale potrafią też inteligentnie dyskutować o tym co z nich wyniosły. Choć w przeciwieństwie do Polek zdarza im się zareagować trochę głupio, może dziecinnie, w przypadku Polek dostałbym od razu w twarz albo jakieś ostre słowo. A może jako cudzoziemcowi pozwalają mi na więcej?

Gość gość
Rosjanki nie sa ulegle , maja bardzo wybuchowy charakter , mój chłopak Rosjanin powiedział ze wybrał mnie bo Rosjanka może Cię nawet pobić w akcie szału , gdzie w pl tego nie ma