Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pułkownik Dowgird

Kiep za granicą...

Polecane posty

Gość Pułkownik Dowgird

Tak sobie oglądam z rzadka NK i co się okazuje? Znajduję znane pyski z dawnych lat, i te ze szkoły i te z podwórka, z lekcji religii itd. Miło spojrzeć jak ludzie pokazują podwórko przed "własnym" domem, dzieci z każdej strony, męża/żonę zadowolonego/oną, kupę dziecka w nocniku, psa jak szczeka, kota jak miauczy i wiele innych bzdetów, aby pokazać jak to dobrze w świecie jest. Ale jedno zauważyłem i się tak zastanowiłem. Największe tłuki szkolne, pacany co to do dwóch nie umieli zliczyć, a nauczyciele przepuszczali ich, aby pozbyć się barana ze szkoły, co widzę - siedzą za gramanicą. Nie umiało to szkół skończyć, zwinęło tobołek i jechało autokarem (gdzie się zatrzyma) przez autobany, winnice i eurotunel na eldorado wyspy Albion. Angol jak wszyscy widzą w TVN Style czysty nie jest. Trzeba mu sprzątać, zmywać, prać. Nikt w tym nie jest tak dobry jak polaczek nieuczek nasz kochany. Ale jak przyjedzie do kraju i spotkany wykrzyknie: HAŁARJU!!! To od razu widać, człowiek światowy... Ten to bywa... Pisałbym więcej, ale mi się nie chce

Gość uwaga ladaco to prawiczek

Gość jusaa
przeczytałabym...ale mi się nie chce:D

zgadzam sie z toba....nie trzeba daleko szukac, moj wlasny facet, ktory nawet matury nie zdolal zdobyc, wybyl na wyspy i juz panisko cala geba....az mi go zal...:/ nie mial nawet na tyle smialosci by jasno powiedziec mi ze zrywa i zostawia mnie sama z dzieckiem...bedzie sie pewnie sadzil i pysznil, jaki to on wspanialy i sprytny, siedzi w Uk i zarabia kase, a ja wychowuje sama nasze dziecko i zapieprzam na uczelnie a kasy brak...:/ druga sytuacja---moja siostra---tez bez matury, tez wybyla, tez wielka gwiazda:/

Gość kolpwerka
bo tam tylko debil potrzebny ,człowiek wykształcony nie będzie przecież kibli czyścił

Gość Zachodni Londyn...
Generalizujesz ....wyjechal caly przkroj spoleczenstwa,,,Ci zdonli,mniej zdolni,malo zaradni i bardzo zaradni....a to ze ktos sie chwali bo nagle pojawilo sie wiecej pieniazkow to jest takie nasze Polskie i bez znaczenia czy na Wyspach czy w kraju. Nie ladnie nazywac kogos tlukiem czy pacanem,to byli twoi koledzy,jakas pzreszlosc wspolna...U mnie kazda znajoma twarz z mlodosci wzbudza sympatie, cokolwiek by teraz nie robil

Gość Zachodni Londyn...
"bo tam tylko debil potrzebny ,człowiek wykształcony nie będzie przecież kibli czyścił" gwarantuje Ci ze nie kazdy to robi,,,,a nawet jesli i robi to uczciwie to trzeba szanowac prace innych

Gość pie....cie Hipolicie
śmiać mi się chce jak czytam te wasze komentarze:D żyjcie sobie przekonaniu że za granicą tylko się czyści kible i zmywa gary, przecież wam to pozwala poczuć się lepiej mimo że zarabiacie grosze, a do emigracji brak wam jaj.

Gość tam uj a łoj a łoj a juści
prośba do Sz. Hindusów , więcej moczu! bo Polaczkom zimno!

Gość
no bo widzisz - nie na szkole życie się kończy jak widać :) czyli tzw. kiep może być bardziej zaradny od prymusa :D