Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxzaniepokojonaxxx

krostki na wargach sromowych mniejszych

Polecane posty

Gość xxxzaniepokojonaxxx

Witam. Na moich wargach sromowych mniejszych widnieją niebolące i w sumie nieprzeszkadzające mi drobne krostki. jest ich dość dużo i są widoczne tylko po naciągnięciu warg. Nie sprawiają mi bólu, ani świądu itp. one po prostu tam są... mam je już długo nie potrafię nawet określić jak długo, jednak od niedawna zaczęłam się tym martwić... w obawie że to może być jakaś infekcja...? krostki te nie mają żadnego białego czubeczka... nie da się ich "wydusić", są jakby wypukleniami na skórze... kiedy naciągnę wargę są jakby trochę jaśniejsze od "reszty skóry"... niestety nie byłam jeszcze nigdy u ginekologa jak i nie współżyłam... jednak wydaje mi się że to będzie konieczne... lecz najpierw chciałam się tutaj zapytać czy może ktoś wie co to może być... może już się z czymś takim spotkał? zastanawiałam się czy to nie jest opryszczka, ale tak jak wspomniałam wcześniej krostki te nie sprawiają mi bólu i nie mają białego zakończenia...

Gość nie wyduszaj ich
idz do ginekologa bo to moze byc wirus hpv , ja go mialam i radze idz jaknajszybciej, moze to nie jest ten wirus ale niezaszkodzi jak pujdziesz. poczytaj w necie o tym wirusie

Gość xxxzaniepokojonaxxx
a mogłabyś mi opisać jak to u Ciebie wyglądało? hm czytałam już o tym wirusie i faktycznie zastanawiałam się czy to nie jest to... ale kurcze nie wydaje mi się... ale chyba faktycznie wybiorę się do lekarza

Gość xxxzaniepokojonaxxx
a może jeszcze ktoś wie coś na ten temat... naprawdę się niepokoje:/

Gość nie wyduszaj ich
zaczelo sie tak jak u ciebie male krostki, moze to nie tan wirus ale dla pewnosci idz do lekarza

Gość xxxzaniepokojonaxxx
ale czy te krostki sprawiały u Ciebie jakiś ból czy coś? czy po prostu sobie były tak jak u mnie:/ a jeszcze jakieś zmiany? hm a po jakim czasie od zauważenia tych krostek poszłaś do lekarza?

Gość nie wyduszaj ich
nie nie sprawialy bolu, juz niepamietam po jakim czasie ale leczylam je chyba rok bo ciagle wracaly. wypalanie wymrazanie masakra

Gość xxxzaniepokojonaxxx
tylko z tego co mi wiadomo tym głównie idzie się zarazić przez kontakt z partnerem... a ja nie współżyłam... ale kurcze nie wiem