Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malina898989

Ból kostki dużego palca

Polecane posty

Gość malina898989

Hej forumowicze. Mam taki mały problem, dotyczy on stopy. A mianowicie chodzi o to, że strasznie często boli mnie kostka w dużym palcu, ból jest nie do zniesienia. Nasila się gdy założę choć troszkę wyższe buty. Do tego jeszcze strasznie mnie boli non stop w miejscu_jakby to sprecyzować-środek stopy, w jej wnętrzu ale tak bardziej od góry. To boli cały czas, jednak a brdziej ból odczówam po dłuższym spoczynku, np. jak rano wstaje, prawie nie moge ustać. Sądze, ze chyba trzeba się z tym wybrać do lekarza, ale może któraś z was ma podobną dolegliwość bądź borykała się z nią kiedyś i wie co to jest? pozdrawiam i czekam na wasze odpowiedzi

Gość MALA2204
mozesz miec podwyzszony kwas moczowy ta choroba sie nazywa dma moczanowa, przy tej przypadlosci czesto robi sie stan zapalny w kostce lub duzym palcu.nie chce cie straszyc ale lepiej zrob badania zeby wykluczyc te chorobe.

Gość lusil
Oczyść stawy naparem z liści laurowych-przepis w książkach np. Tombaka,,Droga do zdrowia", lub Jelisejewej,,Metody oczyszczania...".Z pewnością pomoże.Nie chodzi o kapsułki z tym liściem!